2777
2789
عنوان

بعید ترین آرزو تون چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 1174 بازدید | 131 پست
اهوم آینده معلوم نیست

امید هست ادم باید امید داشته باشه با خدا باشه هیچ چیز بعید نیست

فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.متاهل و متعهد😍 آقایون درخواست دوستی ندید.اهلش نیستم.ولی اگر درمورد موضوع دیگ ای بود درخدمتم .

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

درمان تنبلی تخمدانم

تاپیکموبخون

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید
🤣🤣🤣 منم آدم عادی هستم ولی اینجا رو ک میبینم شده مثل ترکیه آزاده دیگه چطوری میگی آزادی نداری ؟؟همه ...

شما انگار نمیدونی بقیه از چه آزادی حرف میزنن 

آن سوی تاریکی چیست ؟

دوست داشتم یه رشته مهندسی تاپ ،یه دانشگاه تاپ بخونم.اونجا با یه خرپول خرخون خوشتیپ آشنا میشدم ،تهران ...

عریزم این ک میشه چرا کنکور دباره نمیدی بالاخره یه راهی هست ک با هزینه کم میشه بهش رسید 

_بعد من اینجوری بودم که وا😶

عزیزم بچه داری سخته خسته نباشی خدا قوتت

سخته؟ بخدا دهن منو باباش رو سرویس کرده   من تو مجردی یه دختر خییییلی شاد و شنگول و با اعتماد بنفس بالا و زیبا بودم. ولی الان فقط ناراحت و افسرده با موهای سفید شدم سنم ۳۲ هستا ولی مثل پیرزنا شد قیافم. پسرم دوسال و نیم بود راه رفت الان سه سال و دوماهه حرف نمیزنه سه چارتا کلمه فقط میگه. بشدددددت قود و لجباز و گریه هوووو . قوتی برام نمونده خواهر

برگشتن اکسم و اظهار پشیمونیش و ازدواج کردنمونالبته این آرزو رو به گور خواهم برد قطعا

خدا نکنه هرچی به صلاحته برات اتفاق بیفته شاید یکی اومد  شد دلیل آرامش ات غیر اکست

_بعد من اینجوری بودم که وا😶