2777
2789

پرنسس کلمه مناسبی نیست  یه چیزی مد کردن خیلی به شخصیت مردامون بر میخوره تو کشور های دیگ نگاه کنیم اصلا اینطوری نیست اوناهم انسانن ما فقط جنسیتامون باهم فرق داره اونا هم مثل ما نیاز به توجه دارن نیاز به محبت نیاز به حامی نیاز به تکه گاه مردا هم‌گاهی وقتا گریه میکنن مردا هم گاهی وقتا قهر میکنن مردا هم‌گاهی وقتا کم میارن  چرا این پرنسس بودن تو بقیه کشور ها استفاده نمیشه؟ چون نگاه جنسیتی به هم نمیکنن وقتی مرد حالش بده دختره مثل مرد پشتشه مثل مادر همدمشه مثل خواهر همراهشه و مثل همسر مراقبش مردا غرور دارن با این کلمه فقط تخریب شخصیتی میکنیم شخصیتشونو خورد میکنیم باعث میشیم بدتر بشن باعث میشیم اوناهم به ما نگاه  بد کنن  

اونم تو این شرایط بد زندگی داریم میبینیم دیگ روز ب روز گوشت گرون میوه گرون طلا دلار اونا دارن زیر بار غم و مشکلات له میشن و ما با این کلمات بدترشون میکنیم انقد تو فضای مجازی گیر کردیم ک دنیای واقعیو فراموش کردیم فراموش کردیم باید کنارشون باشیم ن مقابلشون اونا دارن با صد نفر در روز دسو پنجه نرم میکنن ما باید درکشون کنیم همون توقعی ک خودمون ازشون تو تایم پریودی دارم مگه نه؟

کاربری دست دو نفر(موقت) کاربری ماهلین_۰ تعلیق شده موقتی این اکانتو گرفتم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

آخه میدونید چیه

متاسفانه بیشتریا فکر نمیکنن یعنی متوجه حرف و کلمه ای که استفاده میکنن نمیشن

عین طوطی فقط چون دیدن چند نفر گفتن اینا هم تکرار میکنن.خیلی بی معنیه منم بدم میاد از این لفظ

خدایی یسریاشون پرنسس شدن دیگه این ک به همه گفته نمیشه

واقعا کلمه مناسبی نیست یه چیز ترند میشه میوفته تو دهن همه🫠 درسته بعضیا اخلاقیاتشون بده ولی پرنسس کلمه مناسبیه ؟

آخه میدونید چیهمتاسفانه بیشتریا فکر نمیکنن یعنی متوجه حرف و کلمه ای که استفاده میکنن نمیشنعین طوطی ف ...

دقیقا...

دریا به دهن سگ نجس نمیشه

خب الان باید ی چی بهت بگم با ده سال برف دیگ شسته نشی؟ من گفتم پشت هم باشیم شما اومدی  توهین میکنی 

آخه میدونید چیهمتاسفانه بیشتریا فکر نمیکنن یعنی متوجه حرف و کلمه ای که استفاده میکنن نمیشنعین طوطی ف ...

اتفاقا خیلی هم معنی داره 😂

ما را برگزیدند برای انسان بودن🌻🦋
چون لوس شدن اکثرا

اوناهم احساس دارن مام بعضی وقتا خیلی رو مخ میشیم چرا اون دوران هیچ مردی نبود  ک پرنسس باشه چون خانم و خانواده خوبی داشته چون مرد بودنش حفظ شده بود

خب الان باید ی چی بهت بگم با ده سال برف دیگ شسته نشی؟ من گفتم پشت هم باشیم شما اومدی توهین میکنی

به اونایی که گفتن توهین کردم نه شما🤌

به پشمانتان بیاموزید که هر تاپیکی ارزش ریختن نداره😉