2777
2789
عنوان

پرنسس کلمه ای ک این روزا ب مردامون میگیم چرا واقعا سواله چرا

| مشاهده متن کامل بحث + 141 بازدید | 19 پست
ما به خاطر داشتن احساسات بهشون نمیگیم پرنسس ما به خاطر اینکه هر اتفاقی توی رابطه میوفته قهر میکنن و ...

ما هم باید پراقب رفتارمون باشیم چطور ما با یه بس احترامی کوچیک قهر میکنیم پس اونا احساس ندارن غرور ندارن وایسن بی احترامی و توهین مارو گوش کنن قهر نکنن؟ مگ قهر فقط مال پرنسس هاست حرفتون غیر منطقی

کاربری دست دو نفر(موقت) کاربری ماهلین_۰ تعلیق شده موقتی این اکانتو گرفتم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ما هم باید پراقب رفتارمون باشیم چطور ما با یه بس احترامی کوچیک قهر میکنیم پس اونا احساس ندارن غرور ن ...

والا من خیلی داستان میخونم که میگه هر کاری میکنم پسره قهر میکنه برمیگرده میگه بهم دیگه پیام نده دختره هم راه میفته دنبالش منت کشی

بعدشم من خیلی توی یوتیوب و تیک تاک ویدیو دیدم از زنای خارجی که مردا رو به خاطر رفتار بچگونشون یا همون پرنسس بازیشون مورد تمسخر قرار میدن پس این فقط مشکل ایرانیا نیست الان همه جا وضعیت اینطور شده شاید شما خیلی نشنیدی

و باید قبول کرد که بعضی خصوصیات مخصوص زن ها و بعضی خصوصیات مخصوص مرد ها هست اینکه توقع داریم مرد ها جدی تر رفتار کنن به خاطر نوع آفرینششون هست این در فلسفه و علم روانشناسی هم تایید شده

وگرنه من مشکلی با گریه مرد ها و این چیزا ندارم

زنها توقع دارن خودشون هر جور بداخلاقی داشته باشن و کسی بهشون کاری نداشته باشه. ولی اگه طرف مقابلشون (چه زن باشه، چه مرد) مشابه همون رفتار رو داشته باشه اون موقع منطقی فکر میکنن و میگن نه رفتار اون طرف اشتباهه! کلا شما نگاه کن زن ها تو رابطه بین خودشون هم مشکل دارن. ولی مردها به اندازه زنها مشکل ندارن.