2777
2789
عنوان

به نظرتون خواستگارم داره امتحانم میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 728 بازدید | 42 پست
به همه نکات توجه کن .احتمالا همینه

این خانواده و ما یه دوست مشترک داریم

دوست مشترکمون گفته اصلا رو حجاب و اینا حساس نیستن و حتی خواهر خودشم موهاش بازه و معمولا با تیشرت شلواره همه جا ولی روی روابط خارج از ازدواج خیلی حساسن و خواهرشو خودش یا پدرش میبره میاره همه جا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم شاید ولی یکم بیشتر دقت کن به رفتاراش.

از هرچیزی ساده نگذر. این چیزی که الان بهش اهمیت نمیدی ممکنه تو زندگی مشترک خیلی برات دردسر درست کنه.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم.

بنظرم اصلا به این فکر نکن که اون چی فکر میکن خودت باش حتی اگر تا ۷ هم خانوادت اوکین بیرون باشین همو ...

من اصلا ادا درنیاوردم همه چیو واقعیتشو گفتم و واقعا بابام گفت تا سه بیشتر نباید بیرون باشی سه خونه ای سرخود نگفتم این حرفو

راجع میزان اعتقادات خودم و خانوادمم واقعیت رو گفتم

اولا که هیچ آدمی حق نداره آدم دیگه ای رو امتحان کنه!ثانیا اصلا ۳ یا ۴ اومدن چه ربطی به سابقه دوستی و ...

یعنی الان بیشتر تمرکزم رو این باشه که ببینم منو فردا سه برمیگردونن یا نه؟

توی این سن دنبال امتحان کردنه؟

این کار مال نوجوانهاست

ایشونم بدون ذره ای تردید شکاک و بددل هست

آدمهای پارانویید بسیار باهوش هستن براحتی نمی تونی بفهمی

شما هم ظاهراً یه کم ساده ای

و خدا برای من کافیست.....
یعنی الان بیشتر تمرکزم رو این باشه که ببینم منو فردا سه برمیگردونن یا نه؟

یه بار دیگه محترمانه ولی مشخص بگین خواسته تون اینه

فردا ببینین چی کار میکنه👍🏻

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
چقدر عجیبن

جلسه اول اشماییمون به شدت مودب فهمیده عاقل بادرک و باشعور رفتار کرد دبگه من واقعا با این حرف الانش شک افتاد به دلم که واقعا همونطوری هست که رفتار کرد یا ادا درمیاره

توی این سن دنبال امتحان کردنه؟این کار مال نوجوانهاستایشونم بدون ذره ای تردید شکاک و بددل هستآدمهای پ ...

من ۲۱ سالمه و اون ۲۹ خب من دربرابر اون سنم کمه قطعا اون بیشتر از من میفهمه منم تا حالا با پسری درارتباط نبودم ببینم چطوری میتونه باشه

این خانواده و ما یه دوست مشترک داریمدوست مشترکمون گفته اصلا رو حجاب و اینا حساس نیستن و حتی خواهر خو ...

درسته ‌. و این موضوع بهت بگم امکان داره ک اون به این دلیل اومده سمت شما ک تو این سن گذاشته ی خاصی نداشته باش طرف بلاخره هرچی آدم سنش بالاتر میره امکان داره اتفاقاتی براش بیوفته