2777
2789
عنوان

به نظرتون خواستگارم داره امتحانم میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 726 بازدید | 42 پست
یه بار دیگه محترمانه ولی مشخص بگین خواسته تون اینهفردا ببینین چی کار میکنه👍🏻

به گفتن من نیست فردا من ساعت سه خونه نباشم جمعس بابام خونس زنگ میزنه شلنگو میگیره رو پسره

این خانواده و ما یه دوست مشترک داریمدوست مشترکمون گفته اصلا رو حجاب و اینا حساس نیستن و حتی خواهر خو ...

خب وقتی رو این حساس بوده سعی کن اگر تو گذشته هم چیزی بوده بروز ندی و حواستو کامل جمع کنی گلم .البته میگم اگر قصد قضاوت شما رو ندارم 

خدایاااا تورو خدا کمکم کن   

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خنده ندارهمگه نمیخوای جواب بگیری

خودشون گفتن اولین دختری هستم که باهاش درارتباطه

ولی جلسه اول تمام معیارهایی که برای یه دختر مهمه رو حتی از منم بهتر میدونست و قبل اینکه من سوالی بپرسم خودش توضیح میداد

به گفتن من نیست فردا من ساعت سه خونه نباشم جمعس بابام خونس زنگ میزنه شلنگو میگیره رو پسره

شما بالغین خودتون شرایط رو مدیریت کنین

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
نمیدونم شاید ولی یکم بیشتر دقت کن به رفتاراش.از هرچیزی ساده نگذر. این چیزی که الان بهش اهمیت نمیدی م ...

تا الان همه چی واقعا عالی بوده اولین چیزی بود که گفتن بهم برخورد

خب وقتی رو این حساس بوده سعی کن اگر تو گذشته هم چیزی بوده بروز ندی و حواستو کامل جمع کنی گلم .البته ...

چیزی تو گذشتم ندارم 

از نطر پوشش و اعتقادام راستشو گفتم خیلی اهمیت ندادم اون چه مدلی دوست داره

حتی اخلاقی هم هرسوالی پرسیدن من چه خوب چه بد راستش رو گفتم