2777
2789

من خودم مافیا بازم 

همین دو دقیقه پیش تاپیک مافیا زدم گفتم بهترین قسمت شب های مافیا رو معرفی کنید 

ولی الان دیگه زدم دانلود شه 

مگه مرد ها و زن ها جدا بازی میکنن؟

تو یه قسمت مرد و زن قاطیه دیگه 

ولی تو قسمتی که دیشب دیدم ترلان خیلیییی بد بازی کرد 

به نظرم امیر علی نبویان و مجید کاشانی و بهاره افشاری و بهمون تشکر خوب بازی میکنن 

پژمان بازغی هم خیلی بده

MAFIA PLAYER                                                                میشه برام دعا کنید که دوباره سلامتیم رو به دست بیارم من هنوز سنم خیلیی کمه که درگیر بیماری بشم                                        اگه صلوات فرستادید یا دعا کردید بگید که منم براتون صلوات بفرستم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

آره تو خانوما بهاره افشاری خوبه

من یه قسمت یه بار که فاطمه گودرزی بود دیدم 

فاطمه گودرزی برای اولین یا دومین بار بود بازی میکرد و اصلا بلد نبود

MAFIA PLAYER                                                                میشه برام دعا کنید که دوباره سلامتیم رو به دست بیارم من هنوز سنم خیلیی کمه که درگیر بیماری بشم                                        اگه صلوات فرستادید یا دعا کردید بگید که منم براتون صلوات بفرستم
کجا میبینید؟ بازیه؟ یا فیلم

من همه رو از ماهواره دنبال میکنم tv8

فکر کنم فیلیمو هم میتونی ببینی فکر کنم 

آره بازیه 

بازیگرا البته بازی میکنن  دو گروه میشن ی گروه شهر ی گروه مافیا 

خانوما بلد نیستن از بس گوش نمیدن

آقایون هم بد بودند

یدونه زودیاک هم دیدم که بزوررر تونستم تحمل کنم و یک قسمت رو ببینم جواد خیابانی هم بود 

همشون نوارخالی پر می‌کردند 

رد خون رو نمیتونن بگیرن 

آقایون هم بد بودندیدونه زودیاک هم دیدم که بزوررر تونستم تحمل کنم و یک قسمت رو ببینم جواد خیابانی هم ...

خوب بازی راحتی که نیست.ولی  ایمان صفا رو ببین مثل کف دست براش روشنه همه چی