2777
2789
عنوان

دختر زبرو زرنگا ک مو رو از ماست میکشن

| مشاهده متن کامل بحث + 571 بازدید | 63 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اسی ببخشید ولی خیلی احمقی که با همچین آدمی موندی. مگه تو عزت نفس نداری؟ مگه غرور نداری؟ ولش کن بره. ابلهی مگه

یا رفیق من لا رفیق له... خدایا نی نی منم به سلامت برسون. (نی نی دنیا اومد خداروشکر سالم و خوبه)
تحمل کن حداقل تولدت برسه ببین اصلا حرکتی میرنه یا پول کادوتم از خودت میخاد بگیره که در اینصورت بشور ...

پول بنزینشو ازین میگیره رسما میخواد سواستفاده کنه معلومه دوسش نداره کادوام بش نمیده

میشه دعا کنید به خواسته قلبیم برسم 💜مرسی🧡

چقدر دخترهای ساده ای پیدا میشن

نمی خوادت دختر جون!

ازت یه منفعتی بهش میرسه که نگفتی یا خودتم نمی دونی,

دنبال اون‌متفعته

همین و السلام!

مردها فقط کسی رو بخوان جونشونم براش می‌زارن ، یه لیوان شیرموز یا یه کافی شاپ اصلا برای یه پسر شاغل چیزی محسوب نمیشه.

بیخود وقتتو تلف نکن

ولش کن بره دنبال چاله چوله هاش

و خدا برای من کافیست.....
میگه ندارم اخه وضع مالی باباشم خوبه

چ ربطی داره گیجی یا خودتو زدی ب گیجی 

یعنی پول دوتا ابمیوه نداره هفته ای یه بار نمیتونه پول جمع کنه برید دوتا ذرت بخورید دوتا بلال تنوری میشه ۱۰۰ تومن خیلی بشه

بعدم باهمچین گدا گشنه ای میخوای ادامه بدی باز 

میشه دعا کنید به خواسته قلبیم برسم 💜مرسی🧡

😂😂😂عررررر

والا بوخدا😂😂 تا تولدتم سعی کن بیرون نری گفت بیا بریم بیرون بگو ببخشید پول ندارم 😊 از الان برات کات شده باشه ولی منتظر تولدت بمون حداقل اینهمه خرج بنزین ماشینش کردی ببینی چیکار برات میکنه بعد تولدت اعلام کات کن