2777
2789

من دیدوز زدم  چون ۱۵ روز نشده بودم

بعد افتادم حالا رو لکه بینی😭 نکنه  دارم یائسه میشم؟😭 چرا خون نیمد  لکه بینی اومد؟

باردار نیستی؟ چندسالته، احتنالا هورمونات قاطی شدن برو ازمایش بده

امضام خیلی مهمه👍                                                                                                                                                                                                                                                                                               😂خیلی مهم😂

اولش لکه بینی میشه بعد باز میشی شاید سه چهار روز لکه بینی طول بکشه

عاقبت در یک شب از شب های دور🌸کودک من پا به دنیا می نهد🌸آن زمان بر من خدای مهربان🌸نام شورانگیز مادر می نهد🌸🤱

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بعد امپول پروژسترون؟ مطمئنی؟

بله من خودم چند بار استفاده کردم برای من که اینجوری بود اولش تا چند روز لکه بینی بود بعد باز میشد

عاقبت در یک شب از شب های دور🌸کودک من پا به دنیا می نهد🌸آن زمان بر من خدای مهربان🌸نام شورانگیز مادر می نهد🌸🤱