2777
2789
عنوان

کیا وسواس فکری دارن یا داشتن

| مشاهده متن کامل بحث + 539 بازدید | 79 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

این وسواس عملیه خب فکری فرق داره

وسواس فکری فکر کنم بچه ها کاملا نمیدونن چیه 

یعنی آدم مدام مدام فکر میکنه ، درباره یه مسئله انواع و اقسام سناریو ها ممکن می‌چینه و تحلیل می‌کنه و خلاصه زیاد فکر می‌کنه آدم درباره همه چی 

وسواستفاده بیماری خیلی بده چیکار کردی درمان شد

من خیلی دکتر رفتم موثر بود

ولی دیدم‌ دیگه دید ادما نسبت بهم عوض شذه و ادم عصبی تری شدم خودم کم کم با خودم کنار اومدم

با تومور مغزی  دارم زندگی میکنم و با قرص های کم یاب تو سرم نگهش داشتم و قطعا حوصله دعوا با شما دوست عزیز رو ندارم😘
من وسواس فکری داشتم دوساله تحت نظرروانپزشکم چند ماهی خوب بودم چندروزه دوباره برگشته . دارم دیوانه ...

چرا برگشت اتفاق خاصی افتاده؟ وسواس به چی داری؟

منم ۴/۵ماه دارو میخوردم خوب بود از یه جایی به بعد دیگه انگار داروها روم اثر نداشتن و وسواسم برگشت 

منم قرصامو قطع کردم چون خوردن نخوردنشون فرقی نداشت 

از دکترت نپرسیدی دلیلش چیه؟

و کلا به چیا فکر میکنی

من میفهممت من علاوه بر اینه وسواس بیماری و غرق شدن و... رو هم دارم😑

من مغزم خیلی درگیره عزیزم گاها گریه میکنم واس افکارم ک مجبورم ب چک کردن های مکرر و غیرعادی میکنن

خدا کمک حالمون باشه

♥️ALLAH♥️
جدی؟ چطوری خوب شدی؟ چند مدت بود که داشتیش؟ و وسواس به چی بود؟

اره خودم خواستم که تمومش کنم وسواس تمیزی دستامو یکسره میشستم همینطور پاهامو بعد هر دسشتویی

یه مدتم به خاطر هر چیزی به همه میگفتم ببخشید😐

چند سالی اینجوری بودم که دیگه کم کم خوب شد

بله واقعا اخه روانشناست بستگی داره کی باشه من انلاین گرفتم توی اسنپ‌ دکتر و واقعا نتیجه داد

کی بود 

چند جلسه باهاش گرفتی 

من تو اسنپ با یه خانم گرفتم نتیجه نداد 

و حضوری هم با یه آقا مشاوره گرفتم بازم نشد 

اینا فقط تکنیک های تنفس و ریلکس کردن رو میگفتن در حالی که من مشکلم وسواسم بود