من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
همیشه برا من میخره از وقتی اینو حامله شدم میگه دختره میره طلاهای ظریف میخره براش با کت صورتی دخترون ...
دلش دختر میخواد آقایون عاشق دخترن باور کن روزی چند باز به عشق اینکه دختر دار شه کلی ذوق میکنه
دوستان عزیزم یه نفر هست که تفرقه میندازه تو زندگیم خواهشا دعا کنید دست برداره🙏❤ تاپیک های توهین امیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن
همیشه برا من میخره از وقتی اینو حامله شدم میگه دختره میره طلاهای ظریف میخره براش با کت صورتی دخترون ...
ذوق کن و لذت ببر
خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد.... مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹
حتی اگر پسر باشه من طلاشو ب دخرت بعدی نمیدم نگ میدارم برای خکدش واسه دخترم باید بخره. این سرمایه است واسه بچه بابام نوزاد بودم طلا خرید واسه من و خواهرم فکز کنم ۱۰۰هزاز تومن همونا زو واسه درمان خواهرم سال قبل با گزم ۳میلیون ۱۰۰میل فروختیم.
انشالله بچهتون ب شادی استفاده کنه، هیچ ضرری نداره بیشتر تشویقش کن بخزه
چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبیسوزد، شبی دیگر نمیسوزد.بزنی...نتونه بزنه، میزنه...!