2777
2789
عنوان

شوهرم برا بچه ای که معلوم نیس دختره یا پسر طلا میخره

| مشاهده متن کامل بحث + 401 بازدید | 38 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دلش دختر میخواد آقایون عاشق دخترن باور کن روزی چند باز به عشق اینکه دختر دار شه کلی ذوق میکنه

تازه دیشب از جهیزیش حرف میزد😂😂😂

میگف نمیذارم سرافکنده شه دخترم بهترینارو میخرم براش

قصه این است چه اندازه کبوتر باشی💗💗💗
ای خدا چ خوش ذوقشوهرمن ک شوت بود شووووت

جالب اینه قبل بچه دار شدن میگه نمی‌خوایم بچه میخوایم چیکار خوشم از بچه نمیاد بعد حاملگی هم از خود بیخود میشه تو سونوگرافی میدیدی صدا قلبش ک پخش شد چه جوری نیشش باز بود

تازه دیشب از جهیزیش حرف میزد😂😂😂میگف نمیذارم سرافکنده شه دخترم بهترینارو میخرم براش

وای خدا خدا شوهرتون حفظ کنه به پای بزرگ کنین فرشته ها تونو 💋❤️

دوستان عزیزم یه نفر هست که تفرقه میندازه تو زندگیم خواهشا دعا کنید دست برداره🙏❤ تاپیک های توهین امیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن 

حتی اگر پسر باشه من طلاشو ب دخرت بعدی نمیدم نگ میدارم برای خکدش واسه دخترم باید بخره. این سرمایه است ...

نه من بچه بعدی نمیارم دیگ آخرشه 

نه من بچه بعدی نمیارم دیگ آخرشه

قکر کزدم اولی هست، در کلدمنظورم این بود طلایی ک واسه بچه خزیدید مال خودشه ن کس دیگه‌ای دیدم بعضیها اینجوری شده گفتن گوشواره مال دختزم

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!