2777
2789

شوهرم رفت بیارتش شب پیش من بمونه چون خودش میره سرکار زنگ مامانم زدم دیدم بابام گوشیو برداشت گفت شوهرت باعجله اومده همراه مامانت رفتن منم گفتم خدایا چیشده زنگ شوهرم زدم ک کجا رفتی با مامانم!!!!!!یهو صدا مامانم اومد که واااا به توچه هرجا بریم مگه باید به تو حساب پس بدیم!!!!منم گفتم حالا ک به منچه هرجا میخواین برین و قطع کردم دیدم اومدن مامانم با پوزخند کنایه امیز رفت نشست تا شوهرم اومد زد زیرگریه ک ببین با من چیکار میکنه و فلان وفلان درصورتی ک من هیچی نگفتم بهش بعدشم برگشته میگه تومگه میزاری شوهرت مارو جایی ببره چشاشو درمیاری درصورتی ک هرجا خواستن بردیمشون!!!!.. اینقدرررررر عصبانیم دارم میترکم انگار مادرشوهرمه نمیدونم چرا اینکاراشو با من میکنه 

وا

آریایی🦁 تو محلتون چاقو ميوه خوري كالاي قاچاق حساب ميشه بعد بيو ميزني "جواب بي وفايي كلاش بي جوازه"!                                                                                                                     خیلی وقتا زندگی بهت لیمو میده🍋😃 میتونی آب و شکرش رو اوکی کنی و شربت لیمو بخوری و میتونی هم همون لیمو رو با پوست تلخش بخوری… دوتا انتخاب داری… برای یکی از انتخاب‌ها باید از سر جات بلند شی😁 و برای یکیش نیازی نیست هیچ تکونی به خودت بدی…🙄🤷‍♀️ پس پاشو و یه کاری کن. جرات کن… جسارت کن و رویاهاتو دنبال کن.🫶🌱

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

والا بلا نمیدونم تا میان میرن خونه رو میگردن ببینن من چی خریدم و چی نخریدم متنفرررررم ازین کاراشون

نمیتونی فاصله ت رو باهاش حفظ کنی؟. نمیتونی به شوهرت بگی که با این رفتار مادرت مشکل داری و به کمک شوهرت رابطه ت با مادرت رو کم کنی 

آخ آخ تنها هنرش گریه کردنه ک منو بد جلوه بده خودشو خوب به قول دوستم مادرم انگار هوومه ک اینجور رفتار ...

باید بری مشاوره منم یکیشو دارم حسادت داره 

الان باردارم توی مخمه همش

نمیتونی فاصله ت رو باهاش حفظ کنی؟. نمیتونی به شوهرت بگی که با این رفتار مادرت مشکل داری و به کمک شوه ...

رابطمون کمه ولی بازم ول کن نیس همش انگار دنبال مچ گیرین ک منو شوهرم چیکار میکنیم خونشونم ک میریم هرچی داره قایم میکنه مبادا ما بخوریم واقعا زشته این رفتارا 

همسر شما وظیفه ای نداره مادرخانمشو جایی ببره که مادرت میگه شما چشمشو درمیاری اگه بخواد ببره.

حس خوبی از حرفای مادرت نگرفتم پر توقع و دو به هم زنه انگار

قوی بمون ، هنوز آخر قصه نرسیده !🌝💫️