2777
2789
عنوان

خداوکیلی بگین اشتباه از من بوده یا مامانم دیوونم کردن دیگه

| مشاهده متن کامل بحث + 232 بازدید | 21 پست
رابطمون کمه ولی بازم ول کن نیس همش انگار دنبال مچ گیرین ک منو شوهرم چیکار میکنیم خونشونم ک میریم هرچ ...

مامان من هم شگداناد خیای دوست داره هم کلا از این مادرا ست که مدام از ما ایراد میگیره و... 

نه به این شدت اما رفتارای آزار دهنده زیاد داره، البته مامان من منطقیه بهش بگی رفتارش رو تا حدی کنترل میکنه اما در کل مادرهایی که خواسته یا ناخواسته دختراشون رو آزار میدن کم نیستن

همسر شما وظیفه ای نداره مادرخانمشو جایی ببره که مادرت میگه شما چشمشو درمیاری اگه بخواد ببره.حس خوبی ...

جدا از وظیفه شب و روز سرکاره حتی منو وقت نمیکنه جایی ببره چه برسه به بقیه  دقیقا همینطوره پرتوقع و دو بهم زن!!!! کافیه ااز پنجره ببینن ماردشدیم سریع زنگ میزنه ک کجا رفتین چی خریدین فلان کردین ما باخبریم و ازینجور چرت و پرتا انگار باید لیست روزانه بدم بهش. 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خیلی رو مخن چیزیم بگی بهشون بر میخوره

مامان من روز اول اومد مثلا جهیزیه بچینه 

قبلش بهش گفته بود از خونه فقط اینا رو بیار برام 

حتی تا کادوهای دوران کودکیم رو آورده بود، میگم مادر من توو خونه 70 متری اجاره من این وسیله ها رو کجا بذارم 

سه سال پیش سر جهیزیه چیدن بهش برخورد و دیگه هرگز خونمون نیومد، اوایل بهش میگفتم بیا، می‌گفت جایی که احترام نذارن نمیرم. منم دیگه بهش نمیگم 

ی سری چیزا هرگز درست نمیشه 

مامان من روز اول اومد مثلا جهیزیه بچینه قبلش بهش گفته بود از خونه فقط اینا رو بیار برام حتی تا کادوه ...

من الان دیسکم عود کرده تا یک ماه دکتر گفته باید بخوابی الان تقرببا ۲۰ رور شده تو این مدت مامانم فقط هر ۴پنج روز یبار اومده مثل مهمون نشسته و رفته نه فکر غذا نه چیزی ک حالا بچم تو جاش افتاده حداقل یه غذا بزارم جلوش کارای خودشونو هیچ وقت نمیبینن