2777
2789

خانما طبق تاپیکای قبلم اندکی از بددبودن و بی بخار بودن خانواده شوهرم تو زندگیمون رو متوجه مبشین

خب حالا جریان از این قرارع که درحدی بدی کرده بودن ک من رفتم گقتم طلاق میگیرم شوهرمم ک عقل داره میدونه جز من کسی ب دردس نمیخوره حتی پدرش‌دیگه قبول کرد طبق شرطم( با خواهراش قطع ارتباط کنه) حالا ارتباطشون چی بووود

مث بقیه  ادما مهمون کنن و بیان خونمون نبودااا ارتباط این بود ک ب شوهرم میزنگیدن بیا دنبالمون بریم فلان جا(و کلا دعوتی نبود وسط حتی پاکشا هم نشدیم )

و خلاصه باعث مبشدن شوهرم از کارربی کار بشه

دیگ طی کردم که با خواهرا قطع رابطه (فقط با پدرت و برادرات میتونی حرف بزنی)

*۳داداش دیگ داره که هرسه تاشون کلا با خونواده قطع رابطه هستن)))) دلیلشم همین ازار اذیتاس

خب تا اینجا بخونین تا بریم سر اصل ماجرا🫥

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

هیشکی حق نداره ازدست شوهرناراحت بشه هیشکی حق نداره حتی ازاین زندگی ک داره اعتراض کنه بیزارم ازاین همه تنش نخوندم حرفاتودلم پرمیفهمی اسیییییی دلم پرررررررررحتی حق اعتراض ندارم چون بابای ندارم ک پشتم باشه چون بابام گفته بالباس سفیدرفتی باکفن بیاااااااا این زندگی خیلییییی سخت بودخدایاهم ساکت ترازاون بودک فکرشومیکردم😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

شوهرم مادرش فوت شده و ۹تا بچه هستن همشون متاهل

خب اگه قرار باشه این پدر هرهفته هم بره سرخاک  وقتی هفته هارو تقسیم بر این۹بچه کنیم

سهم شوهر من میشه ۲ماه یکبار

یعنی هر۲ماه باید این پدرو ببره سرخاک

(کاری ندارم شوهرم خودش هرروز بره سرخاک ولی وقتی میره دنبال باباش از کارش بی کارمیشه چون ی عالمه مسیر بره اون ببرع و برگردونه اوووه این ب کنار ممکنه خواهراش که همیشه قهر و ولو خونه پدرشونن اونجا سوار ماشین بشن و باز دعوا های ما شروع بشه))

الان هفته قبل شوهر من بردش باز این امروزم شوهرمن بردش سرخاک

ایا حق دارم ناراحت بشم؟؟ از همین اللن جنگ کنم ؟؟؟یا بیخیال باشم؟؟؟؟

شوهرم مادرش فوت شده و ۹تا بچه هستن همشون متاهلخب اگه قرار باشه این پدر هرهفته هم بره سرخاک وقتی هفت ...

شما نرید باشون سر خاک...حداقل اعصابت خرد نمیشه.

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️
هیشکی حق نداره ازدست شوهرناراحت بشه هیشکی حق نداره حتی ازاین زندگی ک داره اعتراض کنه بیزارم ازاین هم ...

اخی عزیزم🥲🥲ایشالا ک درست میشه شوهرت

من شوهرم کلا۲تا شخصیت داره یه شخصیت بدون خونواده که بهترین شوهر باادب ترین میشه

ی شخصیتش کافیه فقط صدای خاهرای عجوزش بشنوه دیگ زندگیمون عن میشه🥲

شما نرید باشون سر خاک...حداقل اعصابت خرد نمیشه.

من اصلا نمیرم که

اصلا حتی دیدن خونوادش هم اذیتم میکنه اینقد بدن

شوهرم خودشم میدونه خونوادش خوب نیستن فقط میخا ادای منو دربیاره و مثلا بگه وابسته ام پدرمو دوس دارم درصورتی ک نداره

اخی عزیزم🥲🥲ایشالا ک درست میشه شوهرتمن شوهرم کلا۲تا شخصیت داره یه شخصیت بدون خونواده که بهترین شوهر ...

اسی من ب کی پناه ببرم اسی یه فشارخیلی سنگین روم دیگ بریدم ک نمیدونم دست ب دامنه کی بشم اسیییییی توروقران برام دعاکن اسی😭😭😭🫂

من اصلا نمیرم کهاصلا حتی دیدن خونوادش هم اذیتم میکنه اینقد بدنشوهرم خودشم میدونه خونوادش خوب نیستن ف ...

خانوادشه ..خیلی از رفتار همسر و خانوادش ناراحت میشدم.قهر کردم.دعوا کردم..دیدم فقط من آسیب دیدم.الان نمیپرسم.حداقل میگم بی خبرم...

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️
خانوادشه ..خیلی از رفتار همسر و خانوادش ناراحت میشدم.قهر کردم.دعوا کردم..دیدم فقط من آسیب دیدم.الان ...

خانوادش منم اونا خاهر برادرن 

چرا واقعا مردا نمیفهمن خانواده بعداز متاهل شدن ینی زن و بچه هات

اونا دیگ جزو خانواده نیستن پدر مادرتن و خاهر براذر هرکی ی جمع جدا