2777
2789
عنوان

بیاین بگین حق دارم از شوهرم ناراحت باشم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 173 بازدید | 21 پست
انشاالله درست میشخ عزیزم مشکلت چیه🥲

همه چی اجی همه اجی من نمیخام باکفن برم بیرون ازاین خونه منم ادم منم دل دارم چرامرگ حق ولی زندگی خوشبختی حق نبودهیچ کس ندیدمن مجردی چقدسختی کشیدم شوهرم کردم گفتم خوشبخت میشم ولی نشدم هیچ کس ندیدخداچی اونم ندید😭😭😭😭

خانوادش منم اونا خاهر برادرن چرا واقعا مردا نمیفهمن خانواده بعداز متاهل شدن ینی زن و بچه هاتاونا دیگ ...

نمیدونم چرا...واسه آرامش خودم سعی میکنم چیزی نگم.

دیروز بعد از ۱۰روز رفتیم خرید.بعد تا رسیدیم فروشگاه .داداش همسرم تماس گرفت ک واسه یه قرار داد بیاد.

همسرم فقط مونده بود سبد رو بزاره رو سرش ک برگرده..

هی میگفتم (خودم)آروم باش😅

هیچی آقا دیدم میخاد گازشو بگیره .بش گفتم بریم من می مونم تو ماشین برید کارتون رو انجام بدید..دیدم پرواز کرد.رسیدیم دم در داداشش گفت ها کنسل شد😂😂😂😂😂

حتی یک درصد نگفت آقا مسیر دور بگم نمیتونم بیام..اصلاا حضور همسرم لازم نبود.. 

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمیدونم چرا...واسه آرامش خودم سعی میکنم چیزی نگم.دیروز بعد از ۱۰روز رفتیم خرید.بعد تا رسیدیم فروشگاه ...

خخ وای خدارشکر واس من داداشاش خوبن (خوبی برامون نداشتنا ولی بدی هم نداشتن) کلا سرشون تو کار خودسون گرمه و همشونم معتقدن خاهرای بدی دارن😂

دقیقا خاهر شوهرای منم هویجوری اویزون همسرم هستن.. من تاره عقد کردم اصلا نمیدونستم این مدلی اند خیلی ...

خوبه ک از الان متوجه شدی

ازالان باهاش اتمام حجت کن بعدا تو زندگیت دعوا نیقته

من انقدی خنگ بودم تا ماه پنجم زندگیم نفهمیدم اونا خرابن

😂

خوبه ک از الان متوجه شدیازالان باهاش اتمام حجت کن بعدا تو زندگیت دعوا نیقتهمن انقدی خنگ بودم تا ماه ...

واقعا نمیدونم چیکارش کنم.. بدم میاد از خاهراش.. همش چسبیدن ب شوهرم.. 

خخ وای خدارشکر واس من داداشاش خوبن (خوبی برامون نداشتنا ولی بدی هم نداشتن) کلا سرشون تو کار خودسون گ ...

از نظر من داداشاش تقصیری ندارن.مشکل همسرمِ ک نه نمیتونه بگه..🤕🤕

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️