2777
2789
تو احادیث خوندم گلم خیلی معروفه بگردی راحت پیدا میکنی

متشکرم

‌قطره، دلش دریا می‌خواست. خیلی وقت بود که به خدا گفته‌بود.هر بار خدا می‌گفت «از قطره تا دریا راهی‌ست طولانی. راهی از رنج و عشق و صبوری. هر قطره را لیاقت دریا شدن نیست.»قطرہ عبور کرد و گذشت. قطره پشت سر گذاشت. قطره ایستاد و منجمد شد. قطره روان شد و راه افتاد. قطره از دست داد و به آسمان رفت. و هر بار، چیزی از رنج و عشق و صبوری آموخت.تا روزی که خدا گفت «امروز، روز توست! روز دریا شدن.» خدا قطره را به دریا رساند. قطره طعم دریا را چشید. طعم دریا شدن را. اما...روزی قطره به خدا گفت «از دریا بزرگ‌تر، آری از دریا بزرگ‌تر هم هست؟» خدا گفت «هست.»قطره گفت «پس من آن را می‌خواهم. بزرگ‌ترین را. بی‌نهایت را.»‌خدا قطره را برداشت و در قلب آدم گذاشت و گفت: «اینجا بی‌نهایت است.»آدم عاشق بود. دنبال کلمه ای می‌گشت تا عشق را توی آن بریزد. اما هیچ کلمه‌ای توان سنگینی عشق را نداشت. آدم همه‌ی عشقش را توی یک قطره ریخت. قطره از قلب عاشق عبور کرد. و وقتی که قطره از چشم عاشق چکید، خدا گفت «حالا تو بی‌نهایتی، زیرا که عکس من در اشک عاشق است :)
خیز امافکر ثواب ثواب داره

مطمئنید؟ 

بنظر من فکر کردن هم گناهه مثلا ازدواج کرده باشی و این فکر رابطه با افراد دیگه تویه ذهنت رد شه هم خیلی گناهه

کاربری دست دونفره دوستان😊🙏🏻

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

فکر ثواب چجوری مثلا؟

مثلا میگی الان برم مسجد نماز بخونم ولی نمیشه بری 

مثلا میگی خوشگلی به حال اینا میرن مسجد خب ولی تو مسجد نمیری 

لطفا سوال شخصی نپرسید سولات معارفی و اعتقادی پاسخگو خواهم بود

منظورم رابطه با نامحرم

جون هرکی دوست داری سمت این فکرا نرو اگه رفتی بدون بعدش خ.ارضایی و ...در کمینته مطمعن باش 

⚫️تو فکر میکنی که همه قلبشون مثل خودته و این چیزیه که دمار از روزگارت درمیاره

ن عزیزم تااقدام نکنی گناه نیس منم ب قتل فکر کردم خب!!!!

خب تن و روح ادم اگه افکار و نیت هاش منفی باشه خود به خود تاریک میشه این نظر منه شمارو نمیدونم. 

شما انگار تویه ذهنت خیانت کردن بهش لذت بخشه ولی شاید هیچوقت جرئت انجامشو نداشته باشی کم کم روت تاثیر منفی میزاره و خیلی فرق داره کسی که فکر و عملش هردو صادقانه و پاکه

خب تن و روح ادم اگه افکار و نیت هاش منفی باشه خود به خود تاریک میشه این نظر منه شمارو نمیدونم. شما ا ...

من اعتقاد دارم می‌دونم یه سری گناهارو هرگز انجام نمی‌دم ولی توی ذهنم میاد

من اعتقاد دارم می‌دونم یه سری گناهارو هرگز انجام نمی‌دم ولی توی ذهنم میاد

منم اوایل اینجوری بودم یسری حرفا و افکار و وسواس های مسخره اذیتم میکرد خیلی شدید ولی تمرین کنی درست میشه الان دیگه فکری اذیتم نمیکنه چون ذهنمو میتونم مدیریتش کنم