2777
2789
عنوان

اگه دختر عموم پزشکی قبول بشه فکر کنم باید خودمو بکشم

| مشاهده متن کامل بحث + 609 بازدید | 47 پست
اتفاقااااا منم همین استرس و مشکل دارمخداشاهده که بدشون نمیخوام و دوست دارم نتیجه تلاششون بگیرن ولی ب ...

دقیقاً همینه  من اگه بابا مامانم نبودن برای موفقیت همه ذوق میکردم ولی وضعیتم جوریع خبر موفق یکی رو میشنوم استرس میگیرم🤦

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ما خیلی خبر نداریم تو یه شهر نیستیم ولی خوب من تیزهوشان نمونه دولتی قبول شدم ولی اون با وجود اینکه ک ...

تو که تجربی نبودی بخوای پزشکی بیاری 

تو انسانی بودی و مهمه که رشته خوبی بیاری تو زمینه خودت

چه ربطی به هم دارن این دوتا 

گفتار درمان هستم.اگه تو تاپیکی به کمکم نیازی بود تگم کنید لطفا☺️
اره بابا من اصلا علاقه ندارم به خدا ولی خانواده ایرانی نمی‌فهممه بیا و ثابت کن حالا. سرکوفت سرکوفت س ...

ول کن گلم شما رو پیشرفتت تمرکز کن با موفق شدنت به صورت عملی ثابت کن که میتونی خانوادت تا موفقیتت رو نبینن قبول نمیکنن اگرم نا امید بشی دست بکشی خودشون رو مقصر نمی دونن این تفکر هم چند سال دیگ از بین میره ما نباید خودمون رو محدود کنیم 

به خدا فامیل بهترین رشته هم بیاری باز نیششو میزنه .دقیقا ب منم برگشتن‌گفتن خیلی هزینه کردین زشت بود نمیاوردی .. یکی دیگه از فامیلای دورمون دندون آورد بهش گفتن اووو اشباع میشه تا اونموقع گردن درد میگیری . فامیل بالاخره ی چی پیدا میکنه ک نیش بزنه بهش فک‌نکن

دانشجوی پزشکی 🩺

چرا شما ها اینجوری فکر می‌کنید اخه مگه پزشکی چیه؟ بعد ۹ سال بشه پزشک عمومی اونم با یه حقوق خیلی کممگ ...

عزیزم من دور بری. هام پزشک هستن یا سونوگرافی دارن درامدی که پزشکی هیچ رشته ای حتی قاچاق فروشی نداره 

تازه تو دانشگاه خیلی به بچه های پزشکی و پرستاری میرسن

اين چه حرفيه عزيزم 

اگه رفتار پدرت نادرست است تو خودت به اين درك رسيدي كه تقصير تو و يا كسي ديگه نيست! پدرت اخلاق خوبي نداره 

تو بزرگ منش باش ،تو فك كن پدرت مشكلي داره و رفتار و حرفاش دست خودش نيست 

در كل بي خيال باش و زندگيتو كن 

يه گوشت در باشه يه گوشت دروازه!

انشالله هم تو و هم دختر عموت هر دو خوشبخت باشين 

يادت باشه درس و رشته دليل بر خوشبختي نيست!

خوشحالي و خوشبختي از درون ادم ها مياد 

شاد بودن رو ياد بگير 

تو که تجربی نبودی بخوای پزشکی بیاری تو انسانی بودی و مهمه که رشته خوبی بیاری تو زمینه خودتچه ربطی به ...

به خدا من اصلا فکرم نمیکنم بهش. مامان بابام عجیبن. الان خیلی رندوم نشستم پی زندگی خودم مامانم اومده میگه شنیدم هانیه جمعه ها هم می‌ره مدرسه تو چیکار می‌کنی پس اون میشه خانم دکتر فلان 🤦

انصافا نگید فرهنگیان راحته هزارتا بیچ و تابش دادن

نه فرهنگیان راحت نیست سوء تفاهم نشه من دوستای خودم دارن براش درس میخونن می‌دونم تازه استرس مصاحبه که بماند ولی خوب اون کاربر گفت حقوق میخونه کسی که فرهنگیان میخونه رو بهش سرکوفت میزنن. گفتم حقوقم خیلی سخت تره

خب توام برو فرهنگیان یا روانشناسی چون رشته ات انسانی هست

اخه مدیریت مالی دوست دارم بعد اصلا رشته های انسانی به جز حقوق هیچکدومشون به اندازه پزشکی دهن پر کن نیستن متأسفانه 

اين چه حرفيه عزيزم اگه رفتار پدرت نادرست است تو خودت به اين درك رسيدي كه تقصير تو و يا كسي ديگه نيست ...

مرسی از حرف های قشنگت. ولی خوب من اخلاق بدم اینکه عذاب وجدان میگیرم که بچه خوبی نبودم نا امیدشون کردم. خیلی شبا سر این قضیه گریه میکنم

بابام که اینو نمی‌فهمه. بابای من شده یکی رو با من مقایسه‌ کرده گفته موفقه که من دختره رو تو اینستا ت ...

عزمزمه خب بهشون بگو من رشتم انسانیه !!! کلیسای نارضایتی پزشکا رو نشونش بده

دانشجوی پزشکی 🩺