2777
2789
عنوان

اگه دختر عموم پزشکی قبول بشه فکر کنم باید خودمو بکشم

| مشاهده متن کامل بحث + 605 بازدید | 47 پست
ما خیلی خبر نداریم تو یه شهر نیستیم ولی خوب من تیزهوشان نمونه دولتی قبول شدم ولی اون با وجود اینکه ک ...

میدونم خیلی سخته ولی باید تمام تلاشت رو انجام بدی تا قوی تر بشی. 

تا کمتر تحت تأثیر حرفهاشون قرار بگیره.

راهی رو برو که توش علاقه و استعداد داری و تلاش کن فرد موفقی بشی. 

🌸 یکی از مهمترین دلایل اینکه ایران ما پر از مشکلاته ، این هستش که به رشته های علوم انسانی اونطور که باید بها نمیدن. 

اقتصاد ، مدیریت و ... 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به خدا درساش اسمشم سخته من برا رفتن به انسانی گریه میکردم چه برسه حقوق واویلا

کتاب های قطور و ۷۰۰ صفحه ای

تنها چیزی ک بین همه بصورت عادلانه تقسیم شده،ناعادلانه بودن زندگیه.کاربری دست ۳ نفره

میدونم خیلی سخته ولی باید تمام تلاشت رو انجام بدی تا قوی تر بشی. تا کمتر تحت تأثیر حرفهاشون قرار بگی ...

من برام مهم نیست هرچی دوست داره بهم بگه تحت تأثیر قرار نمی‌گیرم ولی عذاب وجدان زیاد میگیرم چون شرمنده میشم انگار وقتی میبینم بابام ناراحته احساس میکنم بچه خوبی نیستم مخصوصا اینکه ما تو اون خانواده از نظر مالی از همشون ضعیف تریم مطمئنم اگه قبول بشه بابام اولین حرفی که میزنه اینکه که من ضعیف بودم بچه هامم ضعیف موندن..

من برام مهم نیست هرچی دوست داره بهم بگه تحت تأثیر قرار نمی‌گیرم ولی عذاب وجدان زیاد میگیرم چون شرمند ...

عذاب وجدان شما اشتباهه و باید روی این مسئله کار کنی. 

تو ایران موفقیت اینطوری معنا شده. 

در حالی که موفقیت هیچوقت محدود به یک رشته یا یک کار خاص نیست.

شما حتی میتونی کم کم نگاه پدرت رو هم تغییر بدی. 

چرا شما ها اینجوری فکر می‌کنید اخه مگه پزشکی چیه؟ 

بعد ۹ سال بشه پزشک عمومی اونم با یه حقوق خیلی کم

مگ چند درصد میتونن تخصص بخونن؟ 

تفکر اشتباه مردم ایرانه که جون بچه ها رو داره میگیره 

شما تو رشتت ۲ برابر اون میتونی پیشرفت کنی و درآمد داشته باشه

اتفاقااااا منم همین استرس و مشکل دارم

خداشاهده که بدشون نمیخوام و دوست دارم نتیجه تلاششون بگیرن ولی برا حرفای خانوادم میترسم بعدش نمیدونم چه دعایی کنم حتی چی بگم

خدا برا همه خوب بخواد 

چرا شما ها اینجوری فکر می‌کنید اخه مگه پزشکی چیه؟ بعد ۹ سال بشه پزشک عمومی اونم با یه حقوق خیلی کممگ ...

اره بابا من اصلا علاقه ندارم به خدا ولی خانواده ایرانی نمی‌فهممه بیا و ثابت کن حالا. سرکوفت سرکوفت سرکوفت

والا پزشکی اش دهن سوزی نیس اکثر پزشکا از شغلشون ناراضین و مهاجرت میکنن

بابام که اینو نمی‌فهمه. بابای من شده یکی رو با من مقایسه‌ کرده گفته موفقه که من دختره رو تو اینستا تو بغل این اون میبینم. دیگه فکر کن طرف پزشک بشه و سرکوفت نزنه