2777
2789
عنوان

فردا برا تولد دخترم برا بیست نفر کیک باید درست کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 624 بازدید | 59 پست

مبارکه ۱۲۰ساله بشه چندسالش میشه ؟منم همیشه خودم کیک درست میکنم ژله و اینا درست نمیکنی؟

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند.برای توهمین کافیست که طرزنگاه کردنم به تودیگرمثل سابق نمیشود.... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دستور پخت کیکتو واسمون بزار

شیش تخم مرغی درست کردم یه دونه هم چهار تخم مرغی .

سفیده از زرده جدا کردم سفیده رو آنقدر زدم که کافل سفت شد بعد زرده را با شکر و وانیل پنج دقیقه زدم و نصف لیوان آب جوش را کمکم حین هم زدن اضافه کردم بعدشم روغن رو اضافه کردم .

بعد هم آرد و بیکینگ پودر رو و آخر آخر سفیده های تخم مرغ رو اضافه کردم گذاشتم داخل فری که از قبل گرم شده .

کیک شیش تخم‌مرغی

دو و نیم لیوان آرد

بگو نیم لیوان شکر

وانیل و بکینگ پودر 

یک لیوان روغن 

نصف لیوان آب جوش

الان یه مرحله خامه بزن فردا هم یه مرحله بعدتزیینش کن .دوسه تاهم پودژله بخر یه ژله هم درست کن

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند.برای توهمین کافیست که طرزنگاه کردنم به تودیگرمثل سابق نمیشود.... 

تولدش مبارک 

من هم قبلاخودم کیک درست میکردم خیلی استرس میکشیدم وخسته میشدم الان یکی دو سال میشه که دیگه درست نمیکنم از بیرون سفارش میدیم

هیچ اتفاقی،اتفاقی،اتفاق نمی‌افتد☘️صبر اوج احترام به حکمت خداست

کباب تابه ام خوبه فینگر فودم بزار سادس درست کردنش یا میتونی مارشمالو و پاستیل نواری حلزونی کنی بزنی له سیخ تنقلات م بزار میز و عکساش قشنگ شم

مبارک باشه 😘

دوستان عزیزم یه نفر هست که تفرقه میندازه تو زندگیم خواهشا دعا کنید دست برداره🙏❤ تاپیک های توهین امیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن