2777
2789
عنوان

جون مادرتون جون هرکسی که دوست دارین بیایین

| مشاهده متن کامل بحث + 536 بازدید | 52 پست
هیچوقت برای فرار کردن از شرایط ازدواج نکن چون بدتر از زندگی الانت میشه

دست من نیس چن کیس خوب داشتم پدرم بدون پرسیدن من رد کرد الانم معلوم نیس چی می تو فکرشه که هم فشار میاره بهم هم نمی‌زاره

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

۱۹ سال سنی نیس‌تا ۳۰ و خورده ای وقت ازدواج داری. چه عجله ای داشتی که دعا و چله و .....

خونواده فشار میارن و اینکه سمت ما خیلی زیاده این سن هم سن های من بچه دارن وقتی زندگیم داره تو زندونی خونه میگذره هر چه زودتر آزاد بشم بهتره 

19 دیگه از این حرفا گذشته لطفا بگید چجوری از فکر ازدواج بیام بیرون جوری که تنفر داشته باشم دلم نخواد ...

چرا بگردم ازدواج راه حل نیست الان هرکس ازدواج کرده پشیمون شده من خیلی دیدم از فشار خانواده ازدواج کردن ولی آخر گفتن بدتر شد اون موقع آنقدر عذاب نمیکشیدم

دورت بگردم منم شرایطم مث تو ولی چند ساله ولی تن ب ازدواجی نمی‌دم ک از آخرش بی خبرم مثلا میگم آره راه من ازدواج بد ک خواستگار میاد ی حس دل چرکین نخواستن میاد سراغم نمیشه آدم برای فرار از مشکلش تن ب ازدواجی بده ک ته دلش راضی نیس

فکر ازدواج نکن باهاشون صحبت کن یا ی بزرگتر باهاشون صحبت کنه شاید درست شه

چرا بگردم ازدواج راه حل نیست الان هرکس ازدواج کرده پشیمون شده من خیلی دیدم از فشار خانواده ازدواج کر ...

چقد حرفات حرف دلم بود ، حرف کسی رو قبول ندارن بنظرتون تو خونه چیکار کنم فکر ازدواج نیفتم بنظرم هر چی کمتر بهش فکر کنم بیشتر کائنات سمتم هولش میدن نه اینجوری صب تا شب فکرم ذکرم ازدواج شده 

موضوع اینه از فکر ازدواج چجوری بیام بیرون بخدا انقد اعتماد به نفسم خورد شده از بس دعا چله صب تا شب ا ...

دورت بگردم ببین راضی میشن با مشاوره یا صحبت ی بزرگتر از خر شیطون پیاده بشن 

خلیفه تو این سن ازدواج کنی خودت بندازی تو مشکلات زندگی مشترکش هزار چیز دیگه اصلا فکر ازدواج نکن