2777
2789
عنوان

جون مادرتون جون هرکسی که دوست دارین بیایین

| مشاهده متن کامل بحث + 540 بازدید | 52 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا همش فکر ازدواجم انقد به خودم میرسم جایی میرم که نگید ولی دریغ از ازدواج کلا از بس فکر کردم مغزم ...

والا حق داری 

اسرای جنگی ام بعضی وقتا وقت هوا خوری بهشون میدادن.

مگه میشه ن بری بیرون درس ن کار 

بگو اون مرتیکه ای ک میخواد بیاد خاستگاری باید تو ی خراب شده ای منو ببینه بپسنده

با گوشی یه کاریو شروع کن.ادمینی چیزی.نمیدونم ولی وقتی بیرون نمیتونی بری پس با گوشی کار کن..کسب درآمد کن.اینجوری حسابی سرگرم میشی

از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...
چقد حرفات حرف دلم بود ، حرف کسی رو قبول ندارن بنظرتون تو خونه چیکار کنم فکر ازدواج نیفتم بنظرم هر چی ...

دورت بگردم منم مثل خودتم آخه درکت میکنم

خودت سرگرم کن ب اونا ک ازدواج کردن و بعدش از زندگی از شوهرشون راضی نبودن فکر کن حالا ازدواج از سر اجبار ناچاری باشه بدون فکر فقط برای راحتی از گیر پدر مادر

ببین میتونی با ی مشاور آنلاین صحبت کنی راهنمایی کنه؟

با گوشی یه کاریو شروع کن.ادمینی چیزی.نمیدونم ولی وقتی بیرون نمیتونی بری پس با گوشی کار کن..کسب درآمد ...

آره تو این کارا خیلی مهارت دارم جذب فالور تو روبیکا کردم ولی نمی‌دونم چه کاری کنم درآمد خوب داشته باشه

دورت بگردم منم مثل خودتم آخه درکت میکنمخودت سرگرم کن ب اونا ک ازدواج کردن و بعدش از زندگی از شوهرشون ...

آره چندبار مشاوره گرفتم حتی تو همین سایت ولی چیزه خاصی نگفتن

متاسفم عزیزم🥲کاش بتونی راضیشون کنی حداقل کتابخونه بزارنروحیه ت عوض میشه

آره فکر خوبیه چقد پول میگیرن ؟باورت میشه تا حالا نرفتم و اینکه اصلا نمیدونم شهرمون داره یانه 

آره تو این کارا خیلی مهارت دارم جذب فالور تو روبیکا کردم ولی نمی‌دونم چه کاری کنم درآمد خوب داشته با ...

برو اینستا سراغ اونایی ک ادمین میخوان

از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...
آره چندبار مشاوره گرفتم حتی تو همین سایت ولی چیزه خاصی نگفتن

پس خودت از فکر ازدواج بیا بیرون دست خودته باید بهش فکر کنی منم با گوشی سرگرم میشم بتونی با گوشی کار کنی ام خوبه هم فکرت درگیر کاره هم در آمدی داری

پس خودت از فکر ازدواج بیا بیرون دست خودته باید بهش فکر کنی منم با گوشی سرگرم میشم بتونی با گوشی کار ...

آره خودمم دقیقا قصد تاپیکم همین بود چجوری دیگه از ده فرسنگی مغزم هم ازدواج خطور نکنه

آره خودمم دقیقا قصد تاپیکم همین بود چجوری دیگه از ده فرسنگی مغزم هم ازدواج خطور نکنه

ب امید خدا ی کار با گوشی گیرت میاد سرت گرم میشه  

دعا میکنم برات ک خدا کمک کنه اونچه ک دلت آروم می‌کنه برات اتفاق بیوفته حال دلت خوب شه❤️