چیکار کنم از فکر ازدواج بیام بیرون ، شرایط زندگی سختی دارم پدر مادرم میگن نه درس نه کار نه بیرون رفتن فقط بشین تو خونه شوهر کردی برو هر غلطی خواستی بکن هر روشی که بگید دعوا گریه با آرامش حرف زدم نشد دیگه حالا موضوع این نیس پست بعدی میگم
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
حالا همش فکر ازدواجم انقد به خودم میرسم جایی میرم که نگید ولی دریغ از ازدواج کلا از بس فکر کردم مغزم پوکیده دیگه میخوام رهاش کنم تا خودش بیاد چیکار کنم از فکر ازدواج این خیال پردازی ها بیام بیرون فقط یه گوشی دارم دیگه هیچ گونه تفریح بیرون رفتن به روش واسه اینکه به ازدواج فکر نکنم بگید لطفا
تو که این همه تحمل کردی بازم تحمل کن تا خواستگار خوب بیاد برات با آدم آشغالی ازدواج نکن ضمنا هرگز نز ...
موضوع اینه از فکر ازدواج چجوری بیام بیرون بخدا انقد اعتماد به نفسم خورد شده از بس دعا چله صب تا شب از خدا التماس که ازدواج کنم دیگه نمیخوام ولی خسته شدم از این همه دعا فکر چیکار کنم دیگه فکر ازدواج نکنم
واقعاً درک نمیکنم اینجور پدرارو عزیزم تو ازدواج کنی خدایی نکرده اخلاق اونم خوب نباشه از چاله در میای ...
موضوع اینه از فکر ازدواج چجوری بیام بیرون بخدا انقد اعتماد به نفسم خورد شده از بس دعا چله صب تا شب از خدا التماس که ازدواج کنم دیگه نمیخوام ولی خسته شدم از این همه دعا فکر چیکار کنم دیگه فکر ازدواج نکنم