2777
2789
عنوان

یک جمله بگوآروم شم

| مشاهده متن کامل بحث + 197 بازدید | 22 پست

جاریت واسه شوهرت دعا گرفته؟

باید سلیته باشی و تمام

بزار هر چی میخاد پیش بیاد

مرا در واپسین روزها بیاد آور...                                                  شب میشه این صبح،باز میشه این در..

بی دلیل من ودخترمو اذیت وعذاب میده من مگه چکردم..من هرچی دعاوقرآن خوندم بی فائده بود..من مادرندارم خ ...

جز خودش کسی نمیتونه کمکت کنه متوسل شو به امام زمان عج

هرچی بلا و ابتلا هست سر مومن میاد عزیزم من و خانوادم این چند سال اخیر خدا فقط میدونه چیا کشیدیم ولی مطمئن باش همش ذخیره ی آخرتت شده

برای آرامش دلت دعا میکنم ان شاالله شوهرت درست بشه فردا میلاد امام جواد هست من خودم تو بدترین دوره ی زندگیم که شوهرم ازم متنفر شده بود و میونمون خیلی افتضاح بود دقیقا شب میلاد امام جواد حاجت گرفتم دلم پر از غم بود رفتم به بهونه ی خوابوندن بچه هام گریه کنم یواشکی...تسبیح برداشتم یهویی یادم افتاد تو نی نی سایت میگفتن از ذکر یا جواد الأمه ادرکنی خیلی حاجت گرفتن من همینجوری ذکر گفتم اشک ریختم فکر کنم ۸۰۰تا اینا یهو شوهرم اومد گفت پاشو بیا من توجه نکردم دوباره اومد گفت رفتم جلو اشکامو نتوستم بگیرم برای اولین بار بعد ۲سال باهم مهربون حرف زد گفت چی شده

حرف زدیم و نظر کرد خدا خیلی بهتر شدیم مشکلات تمومی نداره پلی اون موقع خیلی شرایطم سخت تر بود

.نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو.اللهم عجل لولیک الفرج

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

جز خودش کسی نمیتونه کمکت کنه متوسل شو به امام زمان عجهرچی بلا و ابتلا هست سر مومن میاد عزیزم من و خا ...

ممنونم عزیزدلم حرفات مرهمی بود برام دعادعاکن قلبم داره میپکه

کاش از زندگیم حذف میشد دیگه نمیخامش

جاریت واسه شوهرت دعا گرفته؟باید سلیته باشی و تمامبزار هر چی میخاد پیش بیاد

اره ...چندساله همه جوره بلاسرم اوردن کاش این دفعه عشقشوپیداکنه واززندگیم حذف شه

خواهرقشنگمقلبم ذهنم روحم آسیب دیده

توکلت بخدا باشه عزیزم نا امید نشو صدا کن امام زمان رو دو رکعت نماز بخون با خدا حرف بزن نمازت رو مواضب باش ترک نشه

.نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو.اللهم عجل لولیک الفرج