2777
2789
عنوان

توجهاز چه چیزایی رو نخرم😰بعضیاش واقعا چرته

| مشاهده متن کامل بحث + 997 بازدید | 84 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اومدم بگم چرخ خیاطی

وَإِن یَکَادُ الَّذِینَ کَفَرُوا لَیُزْلِقُونَکَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّکْرَ وَیَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُونٌ ﴿۵۱﴾ وَمَا هُوَ إِلَّا ذِکْرٌ لِّلْعَالَمِینَ ﴿۵۲

چرا همه از سبزی خورد کن مینالن پ سبزیاتونو چطوری خورد می کنین 

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 
چرا همه از سبزی خورد کن مینالن پ سبزیاتونو چطوری خورد می کنین

ما سبزی خرد کرده میخریم😁

وَإِن یَکَادُ الَّذِینَ کَفَرُوا لَیُزْلِقُونَکَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّکْرَ وَیَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُونٌ ﴿۵۱﴾ وَمَا هُوَ إِلَّا ذِکْرٌ لِّلْعَالَمِینَ ﴿۵۲
دارم

مبارکه .خیاطی بلدی؟من اصلا علاقه ندارم

ما سبزی خرد کرده میخریم😁

واقعا فکر می کنین تمیز میشورن وپاک می کنن من که به دلم نیست

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 
واقعا فکر می کنین تمیز میشورن وپاک می کنن من که به دلم نیست

عزیزم از جای مطمئن میخرم .واقعا وقت و انرژی اینکاررو ندارم . تازه جدیدا سرخ کرده میگیرم