2777
2789
عنوان

توجهاز چه چیزایی رو نخرم😰بعضیاش واقعا چرته

| مشاهده متن کامل بحث + 997 بازدید | 84 پست
خوبه فرقی نداره چندان ببخشید دوست عزیز شما جهیزیه‌کامل با خانوم‌هست تو رسم و رسوماتتون؟

جهیزیه بله عزیزم باخانمه 

فقط چندتاتیکه به داماد میدن 

شوهرمن ساید تلویزیون ماشین لباسشویی و فرش رو قراره تهیه کنه

بقیش باماست 

راستی بابام طبق قدیما گفت پنکه باید توجهاز باشه که اصلابدرد نخورد

وَإِن یَکَادُ الَّذِینَ کَفَرُوا لَیُزْلِقُونَکَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّکْرَ وَیَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُونٌ ﴿۵۱﴾ وَمَا هُوَ إِلَّا ذِکْرٌ لِّلْعَالَمِینَ ﴿۵۲

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مرغ ریش کن دیگه چیه؟ 😂

ولی طی چرخشی بد نیست... اگه چیز بهتر جاش میگیری یا کف خونه سنگ و سرامیک نیست که هیچی.

نایسر و دایسر که فکر کنم از مد افتاده، ولی چیزای تو این مایه ها نگیر. قهوه ساز هم نگیر.

گوشت کوب برقی

همزن برقی

غذا ساز

آبمیوه گیر

ساندویج ساز بگیر

دوستان عزیزم یه نفر هست که تفرقه میندازه تو زندگیم خواهشا دعا کنید دست برداره🙏❤ تاپیک های توهین امیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن 

جارو شارژی و اب مرکبات گیر رو حتما بگیر منم مثل خودت بودم 

برا جهازم خیلی چیزارو حذف کردم الان مثل هاپو پشیمونم 

الانم همین جارو شارژی و اب مرکبات گیر نگرفتم اینقد جاشون خالیه که دیگه برنامه دارم خودم بخرمشون 

چیزایی که خریدم استفاده نکردم

هواپز

بخار پز

چای ساز 

پلو پز 

چرخ گوشت

ابمرکبات گیر سالی شاید ١بار

غذاساز چند کاره اونم فقط یه مدلسو استفاده کردم بقیش بلد نیستم اصلا استفاده کنم 

چرت و پرت زیاد خریدم یادم نیست الان