2777
2789
عنوان

دیگه شده یه بسته سیگار روزی بیاین بگم چی شده دلم داره می ترکه

| مشاهده متن کامل بحث + 643 بازدید | 64 پست

ببخشید بعضی آدما انگار اومدن ک عقده و بدبختی درونی خودشون رو پرت کنن تو دل بقیه و راحت بشن بعضبا ذاتا بد جنس د بدبخت و بی همه چیز هستن درست مثل همون زنی ک به بچه ات این حرفا رو گفت 

این آدما هیچ وقت هیچ وقت به هیچ چیزی تو زندگی نمیرسن

تو بدون خدایی بالا تر از همه هست ک داره نگات میکنه و زحماتت رو بی جواب نمیزاره 

بچه ات خیلی باهوشه کدوم بچه ای تو این سن  ۲۰ تا سوره حفظه

_بعد من اینجوری بودم که وا😶

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

زنه مر.ض داشتهخواهر منم پسرش بیش فعالی داره رفت پیش روانشناس براش قرص نوشته بودن. حالا قرصا چی بود ...

دکتر روانشناس پسر من، گفت پسرت نیاز به دارو نداره، تو زیادی همراهشی، من تا الان بهش دارو ندادم با این که جبهه گیری هم روی دارو ندارم، ولی گفت وقتی خودت تمام قد کنارش هستی و می تونی با بازی همه چی رو تت کنترل بگیری، 

به خدا به من می گه استاد من اندازه تو کتاب  ومقاله زبان اصلی درباره اختلالات بچه ها نخونده که تو خوندی. 

به من می گه تو باید بیای به تک تک ما درس بدی

کاربر قدیمی سال 97 ام دوباره مجبور شدم اکانت بسازم می دونید چرا دیگه؟؟؟

ماشالله برو یه اسفند دود کن به بچت 

من هفت سالم بود رفتیم عید دیدنی مامانم گفت وارد که شدی به همه بگو سلام عیدتتون مبارک چنان استرسی منو گرفت تا الان اون استرس باهامه و عین عقب افتاده ها رفتار میکردم

عزیزم واقعا خسته نباشی تا اینجا پشت بچه ات بودی با شرایطی ک داره بی خیال حرفای زنه بچه ی تو مشخصه با ...

همین دلم رو اروم می کنه

دیروز زنگ زدم یه کتابفروشی که کتاب تکی دراه، گفتم برام بفرسته گفت 680 کتاب های اول دبستان، ریاضیش رو تا نصفه از اول مهر باهاش کار کردم، بقیه رو هم کار می کنم،

اگه تا الان هزارتا انگیزه برای پسرم داشتم الان صدهزارت ا دارم فقط به خاطر این که پوزه این جور ادما به خاک بماله.

چرا بابا غیرانتفاعی که از خداشونه، الان شهریه مهدش کلا 40 تومنه برای همه، من یه کمک مربی براش گرفتم ...

تورو خدا ناراحت نشو و بچرو ول نکن این بنده خدا آدم احمق و عقده ای و بی عقل و بی شرفی بوده شعورش از گوسفند هم کمتر بوده ولش کن اوتیسمی ها از آدم های عادی خیلی باهاشون ترن برادر من اوتیسمیه الان داره پزشکی میخونه مادر من خیلی اذیت شده حتی دوسال هم دیرتر رفت مدرسه برادرم ولی بیخیال نشو شک‌نکن بچت خیلی باهوشه  کلا نود درصد اوتیسمیا باهوشن کدوم شهر هستی؟این احمق رو هم حتما پیگیری کن به خاک سیاه بشونش آدم بیشعورو معلوم نیست چند نفر دیگه هم بدبخت کرده ارزش این آدم از سگم کمتره

اون که احمق هست و اینکه اکثر بچه های عادی هم با یه فرد غریبه زود پسر خاله نمیشن و به سوالا جواب نمید ...

همین امروز توی کتابراه یه کتاب دیدم نوشته بود هنر گفتگو با غریبه ها، اسم کتاب بود. خیلی برام جالب بود.

همین دلم رو اروم می کنهدیروز زنگ زدم یه کتابفروشی که کتاب تکی دراه، گفتم برام بفرسته گفت 680 کتاب ها ...

تا کامل خوب نشده نفرستش تو جمع تهش بچت خوب میشه و از یکجا پیشرفتاش شروع میشه و از  آدم عادی هم بهتر  میشه فقط نزار اذیت شه و مسخرش کنن برادر من۶سال کامل باهاش کار کردن تا خوب شه تورو خدا بیخیال نشو و هر روز باهاش بازی کن تا میتونی  

برو اعتراض بزن یا دوباره ببرش سنجش یا برو یکی از این مدارس غیر انتفاعی و از استعداد هاش بگو اونا از ...

همسرم تقریبا همراهه

اره غیرانفتاعی ها که از خداشونه. می دونی چیه، روزی که نوبت سنجش داشت روز قبلش با دکتر روانشناسش حرف زدم، به من گفت تو خیلی کار بیجایی کردی که از اول توی فرم ثبت نام سنجش زدی اتیسم، اصلا نباید چنین کلمه ای رو می نوشتی. 

دکترش گفت این بچه، اصلانباید چنین برچسبی بخوره.

وااای عزیزم کاملا درکت میکنم همسر منم اول شغلش مسئول سنجش بود می‌گفت که همکاری خانمش اصلا اعصاب ندار ...

من بچم رو می شناسم الان که با این زنه لج شده، دیگه ازش خوشش نمیاد.

غلط کرده ،برو پی گیری کن ،بیا ببین تو مدرسه غیرانتفاعی چ خبره ،ببر بزار غیرانتفاعی،لچه شما اتفاقا خی ...

میاد پسرم با خنده و شیطنت، با چشماش می خنده ولی با دهنش جلوی خنده اش رو می گیره، می گه سی و یک سی و دو سی و سه ....... بعد با چشماش می خنده و جلو خنده اش رو می گیره می گه سی و ده بعد یهو می زنه زیر خنده و می گه قلقلکم کن. می خندم قلقلکش می کنم بعد می گه عههههههههه ببخشید چهل...

تو یه مادر واقعی هستی بهشت واقعا زیر پای توعه‌

دوباره ببرش هیچی نمیشه 

ب پسرت بگو این یکی مثل قبلی نیسا و حساب اونو رسیدن

دوستان عزیزم یه نفر هست که تفرقه میندازه تو زندگیم خواهشا دعا کنید دست برداره🙏❤ تاپیک های توهین امیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن