2777
2789

پسرم رو از سه سالگی تشخیص اتیسم دادند، کار درمانی ، بازی درمانی ، گفتار درمانی انجام دادیم. اول همکاری نمی کرد و انلاین بود، ولی از چهار سالگی بردمش.

پارسال که مهد بود، صبح تا ظهر مهد بودم دنبالش، عصر کلاس بازی درمانی، شب تا صبح کار می کردم و ترجمه و برنامه نویسی می کردم برای هزینه هاش

خدا می دونه چقدر باهاش کار کردم، هر اسباب بازی بگین که می گفتن خریدم، هر کلاسی بود بردمش، اشپزی، سفال، الان موسیقی و ریتمیک می ره.

امسال که رفت پیش دبستانی مستقل رفت، من صبح می گذارم و ظهر می رم دنباش، مربی هاش و پزشک روانشناس مدرسه اش، و همین طور مشاور تخصصی و پزشک روانشناس خودش و مربی موسیقی و ... به شدت از دستش راضی هستند، از پیشرفتش شگفت زده شدن. 

بیشتر از 20 تا سوره قران بلده، تمام ترانه ها و شعرها را می خونه. جمع و تفریق می کنه. الان پیش دبستانیه، عددها را کامل می شمره حتی برعکس می شماره. رنگ امیزیش نسبتا خوبه. 

فقط ارتباط دیر می گیره. 

دیروز بردمش سنجش، زنه گفت مامانت نمی شه بیاد توی اتاق، به من گفت چی داری خوراکی گفتم یه بسته بیسکویت ، بیسکویت را از من گرفت زنه، پسرم اومد ازش بگیره، گفت نخیر اینا مال منه اگه به سوال من جواب دادی بهت یک دونه می دم. بعد رفتند توی اتاق، خوب پسر من همکاری نکرد. بعد زنه به من گفت فیلمی چیزی توی گوشی نداری، چند تا فیلم هاش رو نشونش دادم، چند تا کلمه روی کاغذ نوشتم و پسرم خوند. زنگ زدم با مربی مهدش حرف زد. 

ولی نهایتا می دونین به من چی گفت؟ گفت خیلی شانس بیاری بره استثنایی، اتیسم به هیچ عنوان (تاکید کرد به هیییییییییییچج عنوان) مدرسه عادی نمی تونه بره، در حالی که دکتر خودش به من گفت امکان نداره استثنایی بره، به من گفت، استثنایی اگه شانس بیاره بره، وگرنه باید بره بهزیستی . گفتم بهزیستی چیه، گفت همینجوری نگهش می دارن، اموزش ندارن تا شما یکم از دستش راحت بشین... 

از دیورز تا الان دارم می میرم.  دارم می میرم به معنی کلمه، تمامی زحماتی که کشیدم به خاطر این بود که به این روز نرسم. 

نمی دونین چقدر دلم شکسته... 

وقتی که اومدیم بیرون، توی ماشین که نشستیم، پلاک ماشین های روبه رویی رو به من می گفت مامان می دونی این چه نشانه ایه؟ ط ، ق ، غ ... می خواست خودش رو بهم ثابت کنه. ... 

اگه اینطوری پیش بره، من اصلا نمی گذارمش مدرسهف
 خودم باهاش کار می کنم بهتر از صد تا معلم. زنه، به من می گه بگذارش بهزیستی تا نگهش دارن ببینید چقدر احمقه ... 

ببخشید طولانی بود، هیچ کس را ندارم بهش بگم، فقط یک چشمم اشکه یک چشمم خون. 

اومدم خونه ، بردمش توی اتاقش بغلش کردم، اگه گریه هامرو ببینه خیلی نااراحت می شه، کتاب قصه و نقاشی و خوراکی گذاشتم جلوش و رفتم توی تراس گریه کردم و سیگار کشیدم... حالم خیلی بده خیلی... 

حالا همین امروز کلاس فن بیان با یه اقایی داشت که تا الان ندیده بودش، ولی این اقا اینقدر خوش اخلاق و خوش برخورد بود که کلی باهاش دوست شد و کاملا وقت را را باهاش همکاری کرد، کلی شعر براش خوندو کارت بازی کردند با هم و. ...

کاربر قدیمی سال 97 ام دوباره مجبور شدم اکانت بسازم می دونید چرا دیگه؟؟؟

از حرفهات فهمیدم اون خانم توی سنجش قصد داشته اذیت کنه ، برو شکایت کن ، بچه به ابن باهوشی چرا بره استثنایی؟؟

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

پسر خواهر منم اوتیسم ...خواهرم مثل شما همه ی خود وقف این بچه کرده .. کاش مادرایی‌که بچه اوتیسم دارند درک بشن ..کاش شرایط براشون یک جور دیگه محیا بشه ...واقعا خواهرم هیچی از خودش نمونده همش درگیر این بچه است ...

زنه مر.ض داشته

خواهر منم پسرش بیش فعالی داره رفت پیش روانشناس براش قرص نوشته بودن.  حالا قرصا چی بود ؟ خواب آور که بچه بخوابه یه سره.

فک میکردم فقط خانواده ما همش جلو پاش سنگو ادم ازاردهنده قرار میگیره

مشخصه که بچت با این وجود بازم خیلی از همسن و سالاش جلوتره 

یه چیزی میگم شاید خنده دار به نظر برسه من خودم معلم هستم ولی ۲۰ تا سدره حفظم نیست چطور یه بچه تو این سن ۲۰ تا سوره حفظه!!!! 

تازه تو این سن هم که راحت میخونه والا من یادمه تو این سن بودم تازه داشتم الفبا رو یادمیگرفتم 

عزیزم متوجه هستم ناراحت شدم بابت اتفاق پیش اومده ولی ببینید دلیلش چیه که همکاری نکرد توی اون اتاق که ...

به نظرم بچش از اینکه اون خانومه بیسکوئیتو از دست مادرش گرفته و نداده که به سوالم جواب بده تا بگم عصبانی شده و خیلی خوب همکاری نکرده اون خانومه هم سریع به بچه برچسب زده

مشخصه که بچت با این وجود بازم خیلی از همسن و سالاش جلوتره یه چیزی میگم شاید خنده دار به نظر برسه من ...

می دونی دلم از چی می سوزه؟

با مربی مهدش تلفنی حرف زد 

بعد رفت از اتاق بیرون. 

بعد من زنگ زدم به مربیش گفتم چی گفت، مربیش گفت به من گفت چطوره این بچه، گفتم به جرات می تونم بگم شاکگرد اول کلاسه، تا 50 رو ما با بچه ها کار کردیم این تا 1000 رو می شماره. 

تمام عددها را می تونه بخونه

عددها رو به اگلیسی بلده. کلی عبارت و جمله انگلیسی بلده. 

رنگ ها رو با هم ترکیب می کنه رنگ جدید می سازه ... خلاقیتش عالیه. 

بعد که حرف زد با مربی، اومد توی اتاق این حرفا رو به من زد. فعلا من که دکترای مهندسی برق هستم، سرنوشتم افتاده دست کسی که با پارتی رفته یه سازمان که از 8 صبح تا 11 ظهر سر کاره و هر ماه حقوق می گیره یه انتگرال توی عمرش حل نکرده.

عزیزم واقعا خسته نباشی تا اینجا پشت بچه ات بودی با شرایطی ک داره 

بی خیال حرفای زنه بچه ی تو مشخصه باهوشه اون خانوم ایراد داشته ک نمیتونه با بچه ها ارتباط بگیره احتمالا با باقی بچه ها هم همینطوره 

غصه مدرسه رفتنش رو هم نخور تهش اگه نشد تو خونه با معلم خصوصی یاد میگیره ،مگه ماها ک رفتیم مدرسه خیلی چیزای بدردبخور بهمون یاد دادن ؟!

⚫️تو فکر میکنی که همه قلبشون مثل خودته و این چیزیه که دمار از روزگارت درمیاره

به نظرم بچش از اینکه اون خانومه بیسکوئیتو از دست مادرش گرفته و نداده که به سوالم جواب بده تا بگم عصب ...

ببین پسر من کلا دیر ارتباط می گیره، یه چیزی بگم، توی مهد پسر من، یه پسری هست که اگه مربیشون مریض بشه و کمک مربی بیاد سر کلاس، اون بچه اصلا نمی ره توی کلاس می گه خانم خودمون رو می خوام یعنی اینجوری بچه ها که حتی لیبل اتیسم هم ندارن با کسی همراه نمی شن. 

یا مثلا یه دختر دیگه هست که همش گوشه مانتوی مربیشون رو می چسبه، می خواستن برن اردو، چادر مربیش توی مشتش بود و حاضر نمی شد با کس دیگری بره 

من قبول دارم پسرم دیر رابطه می گیره. 

ولی وقتی که من ازش می پرسیدم عین فرفره جواب می داد، زنه گفت نه، چون جواب سوالای من رو نمی ده، استثنایی که هیچی، باید بره بهزیستی نگهش دارن تا شما چند ساعت از دستش راحت باشین، ببین چقدر احمق