2777
2789

گفتم استادم میاد پیوی حرف های جنسی میزنه اولش پیام دادم که نمرم بگیرم گفت جنبه داری گفتم آره ( فکر کردم منظورش شوخیه یا میخواد سربه سرم بزاره) دیدم پیام های زشت میده نمی‌دونستم چی بگم گفتم استاد من میرم بخوابم 😶 شب بعد پیام داد شروع کرد به چرت پرت گفتن  گفتم استاد بس کن گفت میخواستم معامله کنیم ( منظورش این بود نمره بهت میدم چت ناجور کنیم) گفتم ممنونم استاد بیفتم راحت ترم 

یه عده گفتن فیکه دروغه 💔🥀 

آخه چرا باید دروغ بگم 😓 

دلم گرفته تو خونه و به دوستام نمیتونم بگم 

اگه اینجا هم نگم دلم میترکه 

باورش خیلی‌ هم سخت نیست 

از بس کثافت کاری زیاد شده 

هیچی از هیچکس بعید نیست 

✐✎✐✎✐ غایباט בر لحظـ هاے سخت بایـב تا ابـב غایب بماننـב ✐✎✐✎✐                                                        

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اصلا یک درصدم فکر نمی‌کردم همچین کاری بکنه

برو خبر بده پیام ها رو هم نشون بده از حقت نگذر

✐✎✐✎✐ غایباט בر لحظـ هاے سخت بایـב تا ابـב غایب بماننـב ✐✎✐✎✐                                                        

انگاری این جور آدما به پستت نخورده که این جوری میگی

بیخیال ، اتفاقا من سرو کارم با اساتید اینقدر گزینش و ارزشیابی براشون مهم هست که پی وی جواب هیچکس و نمیدن ، کارش رو از دست بده ک فقط با تو چت کنه؟ باشه باور کردم برو پس حراست دانشگاه اگه راهکار میخوای