2777
2789
عنوان

قرار اول

93 بازدید | 24 پست

من ایشون خیلی وقت همو میشناسیم. جمعه از ساعت ۲ میخوایم همو ببینیم. من دلم نمیخواد برای ناهار خرج کنه.. چه ساعتی بریم خوبه؟ ترجیحا زود باشه

اگه چیزی خواست حساب کنه تعارف کنم ک کلشو من حساب کنم یا فقط دنگ خودم تعارف کنم؟

اصن تعارف کنم یا ن؟؟

مثلا عرعر کنی بوم‌بوم کنه قلبم، مثلا مث خر بدوئی سمت منه احمق🗿✌🏿

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ن تو چرا تعارف کنی برا ناهار نرو اولین بار یه کافی شاپ برو کیک بخور یا قهوه یا سالادی چیزی

اصلا نمیدووونم میخواد ناهار هم چیزی بخره یا ن. میخوایم بریم ی مرکز خرید

ساعت ۳ و نیم به بعد برید بهتره

شعور داشته باشه ناهار میگیره توهم تعارف بزن کلشو حساب کنی

نیل هستم🥹💙دختر شمالی✌🏻و سبز خواهی شد؛ با باریکه کوچکی از نور🫠🌼 وقتی میسپاری به خدا؛ قشنگتر پیش میره🌻سوالی درباره زبان اینگلیسی دارید‌ میتونم بهتون کمک کنم🩵🦋مهربون باش،زندگی آینه است🫵🏻🪞اعتماد بر خدا محکم‌ترین امید من است🩷🤝🏻کمتر بترس،بیشتر امیدوار باش🦋 عادت های مثبت در زندگیت ایجاد کن🧸🪄خودت رو اولویت قرار بده و برای ارامشت تلاش کن🧘🏻‍♀️🌾خوشگل‌ترین اتفاق دنیا اینه که وقتی داره بارون میاد و داری نارنگی پوست می‌کنی،میبینی نارنگیت یه نی‌ نی کوچولو تو شکمش داره.

اقا شما چجوری برا دیت اول طرف میبرتتون شام و نهار بخورین🥲من با هرکسی تو زندگیم اشنا شدم یه ابمیوه ه ...

خب تو انتخابت دقت کن🥲

ساعت ۳ و نیم به بعد برید بهترهشعور داشته باشه ناهار میگیره توهم تعارف بزن کلشو حساب کنی

حتی اون تایمم باید بگیره؟؟

یخوای یختون باز شه برین شهربازی بعدش باهم خیییلی راحت میشین

اتفاقا پیشنهاد داد ولی من خواستم بیشتر حرف بزنیم🥲😂

حتی اون تایمم باید بگیره؟؟

چی بگم.

نیل هستم🥹💙دختر شمالی✌🏻و سبز خواهی شد؛ با باریکه کوچکی از نور🫠🌼 وقتی میسپاری به خدا؛ قشنگتر پیش میره🌻سوالی درباره زبان اینگلیسی دارید‌ میتونم بهتون کمک کنم🩵🦋مهربون باش،زندگی آینه است🫵🏻🪞اعتماد بر خدا محکم‌ترین امید من است🩷🤝🏻کمتر بترس،بیشتر امیدوار باش🦋 عادت های مثبت در زندگیت ایجاد کن🧸🪄خودت رو اولویت قرار بده و برای ارامشت تلاش کن🧘🏻‍♀️🌾خوشگل‌ترین اتفاق دنیا اینه که وقتی داره بارون میاد و داری نارنگی پوست می‌کنی،میبینی نارنگیت یه نی‌ نی کوچولو تو شکمش داره.