2777
2789
عنوان

قرار اول

| مشاهده متن کامل بحث + 93 بازدید | 24 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

برای دیت اول بنظرم یچیزم بخورید بد نیست..موقع حساب کردنش هم اجازه بدید خودش حساب کنه..اگه قرار های ب ...

اره حتما یچیزی میخوره. ولی نمیخوام ناهار بخره. و اینکه سوالم اینه تعارف بکنم یا ن😭😂

مثلا عرعر کنی بوم‌بوم کنه قلبم، مثلا مث خر بدوئی سمت منه احمق🗿✌🏿
اره حتما یچیزی میخوره. ولی نمیخوام ناهار بخره. و اینکه سوالم اینه تعارف بکنم یا ن😭😂

میخره*🤣

خب تو انتخابت دقت کن🥲

ببین قبلا ادم نادرست انتخاب میکردم

ولی چندماه پیش یه پسر باشخصیت و انتخاب کردم ماشینش دناپلاس بود گوشیش ایفون ۱۵ بود وضع مالی خیلی خوب

باورت میشه سه بار باهاش بیرون رفتم هیچی نخرید بخوریم؟؟ فقط تو ماشین بودیم دیت اول گفت شیرموز میخوری برات بخرم؟ منم یه تعارف الکی زدم گفتم زحمت نکش

اونم گفت باشه نمیخرم

خداشاهده چنان اعصابم خورده که میگم اون ادم نادرستا خیلی از این بهتر بودن

مرتیکه کثافت بیشرف من که نمیخوام طرفو تیغ بزنم یا مثل بقیه دخترا پول‌ لباسامم از طرف بگیرم.فقط انتظار دارم یارو حداقل بیرون میریم یه ابمیوه بخره

مثلا سیب زمینی یا ذرتی نوشیدنی چیزی بخورید..واقعا سوال سختیه..و واقعا به شخصیت طرف مقابل بستگی داره..بهتره خودت با توجه به شخصیت پسره تصمیم بگیری..چون بعضی پسرا اصلا براشون مهم نیس این دیت ب نتیجه برسین یا ن دوس نداره یه خانم دست تو جیبش کنه..بعضی پسرا دوس دارن دنگی حساب کنن دیت اولو..بعضی ها رو هم چن بار ک خودشون حساب کردن یبارم باید دختر حساب کنه.

ببین قبلا ادم نادرست انتخاب میکردمولی چندماه پیش یه پسر باشخصیت و انتخاب کردم ماشینش دناپلاس بود گوش ...

وای وای خیلیییی بده. خییلیییی 

باید همون بار دوم تموم میکردی خیلی کارش زشت بود

مثلا سیب زمینی یا ذرتی نوشیدنی چیزی بخورید..واقعا سوال سختیه..و واقعا به شخصیت طرف مقابل بستگی داره. ...

بله فهمیدم🥲🙏🏼