2777
2789
عنوان

کسی می‌تونه برام یه تک نیت بگیره

99 بازدید | 26 پست

بچه ها خیلی حالم بده نیاز دارم بدونم کاری انجام میشه یا نه کسب می‌تونه یه فالی چیزی تک نیتی برام بگیره بهم بگه خدا خیرتون بده هر کس می‌تونه برام انجام بده فقط بله یا خیر رو بهم بگه نیت کردم 

اینجا هر کی گفته بلده چرت گفته تهش

وقتی من و به عنوان دوست از دست دادی معنیش این نیست که دشمنت شدم نه ،هنوزم دوست دارم خوب زندگی کنی و کلی تو دنیا کیف کنی ،،،،،،اما نه رو میز من 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

جایی نمیشناسی بگیرع برام

میشناسم اما فقط واسه آشناها میگیره ،باید واسطه تورو بشناسه

وقتی من و به عنوان دوست از دست دادی معنیش این نیست که دشمنت شدم نه ،هنوزم دوست دارم خوب زندگی کنی و کلی تو دنیا کیف کنی ،،،،،،اما نه رو میز من 
خب چیکار کنم نمیشه بهش بگی برام فقط بگه بله یا خیر نیتم رو

تک نیت نداره که فقط ف ال چایی میگیره ،فوق العاده هم ریز و با جزییات میگه

تک نیت نداره که فقط ف ال چایی میگیره ،فوق العاده هم ریز و با جزییات میگه

خب می‌تونه بگیره می‌خوام بدونم یه امتحانی که برای آزمون آینده ام هست برگذار میشه یا نه می‌تونه برام بگیره ؟؟

خب می‌تونه بگیره می‌خوام بدونم یه امتحانی که برای آزمون آینده ام هست برگذار میشه یا نه می‌تونه برام ...

عزیزم من قبلاً هم از اینجا یکی و بهش معرفی کردم نگرفت ،گفت فقط واسه فامیل و خونوادت میگیرم ،میفهمم حالت و خودمم از بلاتکلیفی متنفرم

اره عزیزم گرفتم . جوابش خوب بود یعنی به مراد دلت می‌رسی . حالا من یکی دیگه هم از حافظ میگیرم که خودم ...

عزیزم نگاه می‌خوام بدونم که به آزمون برگذار میشه یا نه ؟؟ اگر برگذار نشه برام خوبه اگر بشه بد میشه اینو بگیری که ببینم برگذار میشه یا نه؟ دستت درد نکنه حافظ هم بهم میگی چی شد