2777
2789
عنوان

مردی که آخر هفته میره ماموریت کاری

| مشاهده متن کامل بحث + 478 بازدید | 44 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اخه تازگیا چند هفتس اینجوری شده

تازه عقد کرده یا بهش شک کردن اونم تغییر رویه داده

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
شیفت شب میره

کآرش چیه 

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!                                  

وقتی حتی حس میکنی طرف نمیخوادت و رابطه سر شده، چرا ادامه میدید؟! 

با احترام از رابطه خارج شو

والا من خودم وقتی نمیخوام با دوستام (چه دختر که پسر) حرف بزنم یا برم بیرون از این پیچوندن زیاد انجام میدم

چجوری مچشو بگیرم؟

یا به دستی بزن بگو با یکی دیدمت یا بگو بیاد خواستگاری یا می میاد دیدی هول شد و در رفت بدون اره 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
وقتی حتی حس میکنی طرف نمیخوادت و رابطه سر شده، چرا ادامه میدید؟! با احترام از رابطه خارج شووالا من خ ...

من تاحالا صدبار بهش گفتم نمیخای بیا جداشیم حتا رفتم با برادرش حرف زدم تا قانعش کنه از هم جدا شیم اما نمیزاره برم با تهدید و فریب و...

یا به دستی بزن بگو با یکی دیدمت یا بگو بیاد خواستگاری یا می میاد دیدی هول شد و در رفت بدون اره

اونکه خودش خاستگاری کرد من جواب رد دادم..چون بهش شک داشتم از اولم ...بدیش اینه هربار میگم جدا بشیم نمیزاره هربارم با یه ترفند ..