2777
2789
عنوان

خانما از افق کورش گوشت خریدید تا حالا

| مشاهده متن کامل بحث + 750 بازدید | 72 پست
یخ زده شو نمیدونم آخه اصلا بوی گوشت نمیده

نمیدونم چی بگم آخه دیگه گوشت یه چیز مشخصه نمیتونن تقلبی بذارن که حالا ممکنه گوشت پیر گاو یا میش باشه ولی دیگه نمیتونن کاری جز این بکنن که حتی اگر گوشت یخی باشه بازم گوشته نمیتونن عوضش کنن که،مطمئن باش گوشت خر و الاغ نیست چون هزینه اونا براشون خیلی بیشتره

بلندترین فریاد من سکوت من است...
آخه چرخ گوشت ندارم میترسم قصابیا چرخشون تمیز نکنن

اگه هم تمیز کنن فوقش روزی یه بار.من اولین وسیله جهازم چرخ گوشت بود.ماکرو فرو ازین چیزا نگرفتم جاش چرخ گوشت گرفتم.خیلیم از گوشت تمیز کردن بدم میاد.خیلیارو دیدم همون قصابی براشون تیکه میکنه.من نمیتونم بایدخودم تمیزش کنم و چرخ کنم.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نمیدونم چی بگم آخه دیگه گوشت یه چیز مشخصه نمیتونن تقلبی بذارن که حالا ممکنه گوشت پیر گاو یا میش باشه ...

مرسی که گفتی اینو 

بخدا همش به اینکه گوشت حیوون دیکه باشه شک کردم 

میترسیدم بگم بقیع ناراحت شن 😅💔🤦‍♀️

فروشگاه امیران و ستاره مقوایی هم خوبهسمت ما...اره کوروش گوشت چرخی و ...گرفتم هم زود پخته هم بو نمیدا ...

حالا اینا که گوشت گرمه فقط نمیدونم چرا ملت تو صف گوشت یخی و برزیلی صف میکشن و گیس و گیس کشی دارن اما تو نی نی سایت همه بره از دم قصابی میخرن،اونایی هم که تو صف گوشت یخی سر یه نوبت عقب و جلو شدن همو تیکه پاره میکنن من و توییم

حالا اینا که گوشت گرمه فقط نمیدونم چرا ملت تو صف گوشت یخی و برزیلی صف میکشن و گیس و گیس کشی دارن اما ...

نه عزیزم خب خیلیا از گوشت یخ زده بدشون میاد 

چون هم لزج میشه هم طعم نداره 

یکم پول روش میزاری همونو کمتر حتی از قصابی بگیری که بهتره

مرسی که گفتی اینو بخدا همش به اینکه گوشت حیوون دیکه باشه شک کردم میترسیدم بگم بقیع ناراحت شن 😅💔🤦‍ ...

نه عزیز من اینا چرت و پرته مگه یذره دو ذره گوشته که بخوان گوشت خر و سگ بدن؟میدونی روزی چند تن گوشت توزیع میشه تو فروشگاها؟گوشتاشون درجه یک نیست مسلما ولی همون گاو و گوسفندای ماده و شیرده که دیگه پیر شدن ذبح میکنن میدن یکم دیرپز هست ولی مشکل دیگه ای نداره

نه عزیزم خب خیلیا از گوشت یخ زده بدشون میاد چون هم لزج میشه هم طعم نداره یکم پول روش میزاری همونو کم ...

من خودم تا حالا گوشت یخی نخریدم ولی دیدم چطوری صف میکشن،منظورم این بود خیلیا ایراد الکی میگیرن ولی بری تو زندگی واقعیشون اصلا با حرفاشون فرق داره

از گرسنگی هم بمیرم نمیخرم یبار یه کلیپ پخش شده بود دقیقا مال همین افق کورش بود وای اگر بدونی چیا توش بود اصلا گوشت نبود یارو بسته رو باز کرد گوشتو شست خدا شاهده یه مشت چربی و پرده گوشت موند جاش حالت تهوع گرفتم من 

یبارم خودم مرغ گرفتم آوردم خونه  دیدم توش یه غده گنده تو رونشه بردم پیش دادم دیگه هم ازشون نمیخرم