2777
2789
عنوان

چجوری با دخترم مطرح کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 575 بازدید | 58 پست
پریود نمیشه ولی خود ار ....میکنه؟!!عجیب نی؟!

۱۴ سالش شده

بلوغش کامله فقط پریود نمیشه

هان ای عقاب عشق ، از پشت قله های مه آلود دور دست ، پرواز کن به دشت غم اگیز عمر من ، آنجا ببر مرا که شرابم نمیبرد .....
اگه فکر میکنی خودارضایی میکنه بهتره اونو اول حل کنی چون توی روحیه اش تاثیرداره

هیچ حرفی تا حالا درباره اینچیزا بهش نزدم

کاریش نمیشه کرد نمیخوام حساس تر بشه دوست دارم بهم اطمینان داشته باشه

هان ای عقاب عشق ، از پشت قله های مه آلود دور دست ، پرواز کن به دشت غم اگیز عمر من ، آنجا ببر مرا که شرابم نمیبرد .....

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

حتما حتما ببرش دکار ۱۴ سالشه و پریود نمیشه و خودارضایی هم میکنه این وسط قطعا یه مشکلی هست

دکتر رفتیم آزمایش و سونو هم داده همه چی طبیعی بود 

بهش بدون رودروایسی بگو چیز مهمیه خوبه بخاطر رو نشدن نجس بمونه؟

فقط 26 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

تحریک جنسی تو ۱۴سالگی فکر نکنم 😑

عجیبه

انگار بلوغو پشت سر نذاشتی

خودت چند سالگی عادت شدی عزیزم

دوم راهنمایی

بهش بدون رودروایسی بگو چیز مهمیه خوبه بخاطر رو نشدن نجس بمونه؟

همینو نمیتونم دیگه 🥲

اصلا درباره اینچیزا باهاش حرف نزدم

بگو اگه به خودت دست بزنی و حس لذت بهت دست بده نجس میشی باید غسل کنی

نمیشه مستقیم گفت🥲