2777
2789
عنوان

شوهرم میگه هیچ وقت خونه به نامت نمیکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 7729 بازدید | 364 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تو چون پول نداری اینو میگی😂😂😂 طرف های ما زن رو میزارن رو سرشون و براش همه کاری میکنن و خیلی از خا ...

این حرفا از اون تازه به دوران رسیده ها برمیاد ،تازه یکم پول دستشون میاد اینجوری زر میزنن از بالا نگاه میکنن ،جدی نگیر🥸😂😂

https://daigo.ir/secret/6735064637   حرفاتونو اینجا بگین دوستام،تاپیکام قفلن💞

خدایی زنایه خارجی خیلی بهتر از شما کم توقع خانوم بساز زن زندگی زبونشونم کوتاه و خوشول برعکس 99 درصد ...

آخه خارجی به شماها بله نمیگه که یه نگاه تو آیینه به خودتون بکنید عزیز جان

خانوما یه چیزی بگم بخدا ما ما مشکلی نداریم با شما چرا پاچه میگیرین خب اگه بحثی هست مثل آدم بگین جوابتونو بدیم چرا غربتب بازی میکنین خب الحمدلله همتونم ادعایه متمدن بودن دارین  فقط خواهشا کم میارین چرت نگین لطفا مثه آدم قبول کنین

از اون خنده های حرصیت مشخصه چه آدم بیخودی هستی .چن تا چرت وپرت نوشتی که طرفدارتم همون بچه مدرسه ایه1 ...

توی این پست من نظرمو دادم هرچی چرندیات و توهینی که کردید لیاقت خودتون اگه رسیدگی لازمه امثال تو باید رسیدگی بشن که شعور و شخصیت ندارید...

بعد هم شما اینجارو با چت روم اشتباه گرفتید که هی روم ریپلای زدید من اصلا حرفی با ادمی مثل تو نداشتم

کاربر آقا هستم، با چندین تعلیقی پیاپی 😂😁

پرنسس علی اخیبرو یه شالم سر کن قشنگ عین ماها بیا تو سایت ولگردی کن

بابا بچه اس ،ولش کن ،16سالشه همش حیف نیس وقت بذاری با بچه کل کل کنی اخه🥸

اینجارو با شاد اشتباه گرفته 😃

https://daigo.ir/secret/6735064637   حرفاتونو اینجا بگین دوستام،تاپیکام قفلن💞

آخه خارجی به شماها بله نمیگه که یه نگاه تو آیینه به خودتون بکنید عزیز جان

خدا رو شکر هرچی هم باشم اعتماد یه نفس دارم مثه زنایه ایرانی 1000 تا عمل و ژل تزریقو و افمتو  آرایشو اینا ندارم😑😂

واااااای من بمیرم بهتره برام تا یه زن بخواد یه قرون کمک خرج باشه حاضرم گدایی کنم یه زن خرجمو نده بخو ...

خو بَرو بَممممیر!🤣

واسه موارد دیگه هم سوراخ پریز هست🤣

هست را اگر قدر ندانی ، میشود بود ....

به اینها فکر نکن زندگی کن الان یکی هست نزدیک ما هستن می شناسم برای این که حیاط بزنه به نام زنش دعوا کردن چند ماه بعد کشید به طلاق بعد آشتی کردن دعوا مرده رفته خودش کشته دو روزه