واااای چقد کار سختیییی خونه داریو بچه داری خخخخ😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 خوب شد نرفتین تو معدن کا ...
یک روز فقط بشین بزا زایمان کن یه بچه نق نقو رو تحمل کن شیر میخواد کوفت میخواد درد میخواد زایمان دردش یه طرف ضرر های جسمیش که تر میزنه تو کل هیکل و قیافه زن یه طرف صبح تا شب بشور بساب بپز همچین میگین کار تو معدن انگار همه مردای دنیا تو معدن کار میکنن پس اقایونی که دائم زیر باد کولر پلاسن و اینقدر بی کارن که وقت میکنن با هکار زنشون لاس بزنن چین ؟؟؟ هیچ والا همه مردا تو معدنن طفلیا 🤣🤣🤣
کاربری دست دو نفره خودم و دوستم تاپیکای قفل شده مال دوستمه
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
این چند تا نری که اینجا نظر دادن مشخصه چه آدم هایی هستن. وقتی میان تو سایت زنونه تا تهشو بخونید که چقدر.... هستن
عزیزم اعتماد همسرت جلب کن تا بنامت بزنه اگر نمیتونم به بهانه های مختلف ازش پول بگیر یا با پولای خودت طلا بخر پس انداز کن اصلا بزار تو بانک که ندونه طلا و پس انداز داری
اگه شاغل نیستی و توی خرید خونه نقش نداشتی که هیچی توقع زیادیه که بخوای خونه به اسمت کنه
ولی اگه کمک کردی دیگه از این به بعد اصلا حقوقت رو تو خونه خرج نکن ازشم به بهانه های مختلف پول بگیر بزار تو فشار باشه
اگر روزی از خاورمیانه پرسیدند بگو خاکی بود که افغانش به ایران میگریخت ایرانی اش به ترکیه ، ترکش به سرزمین سبز ها و بور ها ....که رفتن های ما هجرت نبود گریز بود ، سفر نکردیم کوچانده شدیم ، بگو از مرگ به آوارگی پناهنده شدیم.از خفت به بی وطنی!