2777
2789
عنوان

شوهرم میگه هیچ وقت خونه به نامت نمیکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 7994 بازدید | 364 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خیر بهتره بگی مردی که کم داشته باشه و بخواد باج بده به یک زن باج گیر به این شکل هست 😁😁زندگی مشترک ...

تو چون پول نداری اینو میگی😂😂😂 طرف های ما زن رو میزارن رو سرشون و براش همه کاری میکنن و خیلی از خانواده های ما پول دارن

چطور شما وقتی تمیز کردن خونه که الان همه ی مردها از جمله خودم داخل خونه شخصیم انجام میدم رو حساب میک ...

از اون خنده های حرصیت مشخصه چه آدم بیخودی هستی .چن تا چرت وپرت نوشتی که طرفدارتم همون بچه مدرسه ایه16ساله مثل خودته فقط.

اره جون خودت برو خارج زن بگیر ،صف کشیدن برا امثال تو .

@niniyar_5    

@niniyar_3    

اینجارو با چت روم اشتباه گرفتن ،رسیدگی شود🌹♥️😘

https://daigo.ir/secret/6735064637   حرفاتونو اینجا بگین دوستام،تاپیکام قفلن💞

منم پسر بودم زن نمیگرفتمولی من در جواب اونی که گفتین تو خونه چرا باید شریک بشه مگ چیکار میکنه مگ تو ...

خب جواب منطقی نبود دوست عزیز

شما میگید چون خونشو تمیز میکنه و به خونه میرسه باید خونه هم شریک بشه!!!!

که منطقی نیست این ساده ترین حقیه که هم زن و هم مرد باید انجام بده!!!

زنی که توی زندگیش تلاشی برای پول در اوردن نکرده مرد مگه دیوانست چیزی به نامش بزنه؟؟؟

اونم با وجود مهریه که واقعا خنده داره

کاربر آقا هستم، با چندین تعلیقی پیاپی 😂😁

درسته واقعا حرف های بعضیاشون خنده داره بیشتر و تا حدودیم غم که بخاطر همچین تفکراتی آمار طلاق بالا رف ...

خب مرد بیرون از خونه کار میکنه و میدیرت مالی خونه درسته و خانم هم تو خونه کار میکنه و مدیریت خونه و بچه

الان این وسط چیزی خریده بشه بنظرتون زن و شوهر هر دو سهمیم نمیشن؟چرا؟چون کار آقا مادی و کار خانم معنوی

تو چون پول نداری اینو میگی😂😂😂 طرف های ما زن رو میزارن رو سرشون و براش همه کاری میکنن و خیلی از خا ...

خب طرف شما مازوخیزم دارن من هم پولشو دارم هم خونمو با پول خودم گرفتم ولی مازوخیزم ندارم 

کاربر آقا هستم، با چندین تعلیقی پیاپی 😂😁