2777
2789
عنوان

شوهرم میگه هیچ وقت خونه به نامت نمیکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 7603 بازدید | 364 پست
عزیزم آدم ضرر نمیکنه منم وضعم مثل اسی هست منم کار میکنم سودش مال شوهرمه یه مبلغ کمی برمیدارم که خبر ...

نه عزیزم انگار داری طلا میخری 

بعد طلای فیزیکیش هم تو بانک موجود هست یعنی پشتوانه داره 

من الان سالهاست طلا فیزیکی نمیخرم برای پس انداز فقط،صندوق بورسی میخرم عیار خیلی خوبه خرید و فروشش بقیه صندوق ها هم هستند 

هر چقدر طلا فیزیکی بره بالا اینم همون میره بالا

فعلا امضا ندارم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دمش گرم یاد گرفته باج نده به کسی شما اوه خیلی نارحتین مثه زن پشر عمع من برین خودتون کار کنین پول بدس ...

پرنسس علی

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺
آخه واقعا توهماتشون خنده داره!!!!آمار رسمیو سرچ بکن که نوشته فقط 15 درصد زنای کشور شغل دارن و کار می ...

سلطان اینا متاسفانه میفهمن نمیخوان قبول کنن بحث باهاشون بی فایدست فدات شم کسی که خدشو زده به خوابو نمیش بیدارش کرد

شما اگه ازدواج کنی،قراره لقمه های طرفم بشماری .همون بهتر اینجوری بمونی .

چطور شما وقتی تمیز کردن خونه که الان همه ی مردها از جمله خودم داخل خونه شخصیم انجام میدم رو حساب میکنی نمیشه شماردن لقمه؟؟ 😂😂

در صورتیکه همه چیز برابر بشه میشه شماردن؟؟ 😂😁

بله موافقم من داخل ایران ازدواج نمیکنم درست مثل بیشتر مرد ها که بخاطر وجود خانم هایی مثل شما ازدواج نکردن

کاربر آقا هستم، با چندین تعلیقی پیاپی 😂😁

من اینارو الان بدون خانم توی خونم دارم...اگه کل ازدواج رو توی اینا میبینید پس چرا باید زن بگیرم؟؟؟؟و ...

منم پسر بودم زن نمیگرفتم

ولی من در جواب اونی که گفتین تو خونه چرا باید شریک بشه مگ چیکار میکنه مگ تو پول شریک بوده 

نگفتم برو زن بگیر 

آریایی🦁 تو محلتون چاقو ميوه خوري كالاي قاچاق حساب ميشه بعد بيو ميزني "جواب بي وفايي كلاش بي جوازه"!                                                                                                                     خیلی وقتا زندگی بهت لیمو میده🍋😃 میتونی آب و شکرش رو اوکی کنی و شربت لیمو بخوری و میتونی هم همون لیمو رو با پوست تلخش بخوری… دوتا انتخاب داری… برای یکی از انتخاب‌ها باید از سر جات بلند شی😁 و برای یکیش نیازی نیست هیچ تکونی به خودت بدی…🙄🤷‍♀️ پس پاشو و یه کاری کن. جرات کن… جسارت کن و رویاهاتو دنبال کن.🫶🌱

مامان من بابامو بدبخت کرد 110 تا سکه مهریشو گذاشت اجرا زمانی که سکه دونه 1 ملیون بود همیشه تو زندگیم ...

پس انشالله تا آخر عمر مجرد میمونی چون خانواده دختر قبول نمیکنن همون اول همه می‌خوان ازت بهتره مجرد به به زندگیت ادامه بدی