2777
2789
عنوان

شوهرم میگه هیچ وقت خونه به نامت نمیکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 7727 بازدید | 364 پست
خب وقتی خرجی و پول همش با اونه و خرید خونه و همه چی با اون بوده مگه مریضه بزنه به نام شما؟؟ 😐😐واقع ...

اتفاقا باید بزنه من پدرم برای مادرم خونه و ماشین و زمین خرید😐😐😐😐😐 شما خانم ها واقعا جای تاسف دارین که عزت نفس ندارین و خودتون رو با ارزش نمیدونین 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خب وقتی خرجی و پول همش با اونه و خرید خونه و همه چی با اون بوده مگه مریضه بزنه به نام شما؟؟ 😐😐واقع ...

گوسفند که نیاورده فقط سیرش کنه! این خانم برای اون زندگی و بچه های اون آقا و آرامش روانی اون مرد زحمت کشیده! حتما سهمی در دستاوردهای اون آقا داره! تمام...

مهریه دارم ولی همسرم میگه تو درخواست مهریه کنی مهریتو میدم ولی طلاقت نمی‌دم میارمت خونه جلو چشمت زن ...

وای چرا درباره ی همچین مسائل ناراحت کننده ای صحبت کردید؟

ناخودآگاه ذهنیت منفی ایجاد می‌کنه

و فکر می‌کنه خدای نکرده شاید قصد جدایی در آینده دارید

اون رفته کار کرده خانوم انتظار داره دنگ خوهن به نامس باشه چقد واقعا ملت رو دارن😂😐

واقعا هیچ وقت درک نکردم بعضیاشون چجوری این انتظاراتو دارن؟؟ یک عمر جون بکنی کار بکنی پدرت در بیاد آخر همشو بریزی به پای کسی که توی زندگیش یه بارم بیل نزده و یا نون بازوشو نخورده 😑😑

واقعا اون مرد باید خر تمام باشه اینکارو کنه

کاربر آقا هستم، با چندین تعلیقی پیاپی 😂😁

فکر کنم اگه بنام خودش بزنه بعد بنام خانمش میتونه پس بگیره ولی مستقیم از فروشنده بزنه بنام همسرش نتون ...

والا اطلاع دقیق ندارم

ولی یکی از استادام که مشاور خانواده بودن گفتش هبه و این داستانا وجود داره

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
اگه رفتی سرکار پول درآوردی توخرید خونه شریک بودی نصف خونه حقته وگرنه یک زن زیاده خواهی اینکه بچه بز ...

فقط سرکار رفته باشه حق داره چه حرف مسخره ای  میزنی من از دوران مجردی و طلاهای که واسم کادو آوردن نصف پول خونه رو دادم الان شوهرم در کمال پروورییمیگه هیچ حقی از این خونه نداری

فقط 5 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پس گه میخورن موقع لنگ شدنشون میان سراغ طلا ها پس انداز ها فلان زنشون والا اگه قراره زندگی جدا جدا با ...

شما دارید طلاهایی که خود طرف خریده رو میگید؟؟ 😁😁 چه سعادت و منتی...

اگه طلاها برای خودش هم باشه یک سوال دارم وقتی 95 درصد پول همه چیز با طرف هست چرا باید اینکارو کنه؟؟

زندگی مشترک اسمش روش هست یعنی همه چی مشترک وقتی هیچ شراکتی توی خرید خونه نباشه و پولش رو 90 درصد حتی بیشتر آقا داده مگه دیوانست؟؟

کاربر آقا هستم، با چندین تعلیقی پیاپی 😂😁

دیگه وقتی بنامت نمی‌کنه اینقدر اصرار نکن عزیزم 

اشتباه کردی طلاهاتو بهش دادی 

بنده خودم یه عادتی دارم ،خدمتتون عرض می کنم :                  کتاب که می خوندم  برخی اوقات که به مطلب  جالبی که    می رسیدم کتاب رو ول می کردم. درست مثل کسی که دستش سوخته، هیچ یادم نمیره یکی دو سه ماهی با یه عده ای  از دوستان  بحثی داشتیم درباره‌ی که  در  جهان  و در طبیعت عدل هست یا نیست ؟ چون برخی این باور را دارند که از این دست بدی از اون دست می‌گیری و... وارد بحثش نمی خوام بشم،بنده هر چی نگاه می کردم اینو نمی دیدم.در یک کتابی که برای من مهم  بود یه جمله  دیدم : طبیعت  به قانون  ظلم حرکت  می‌کند من  این کتاب رو ول کردم و بعد که دنبالش  رفتم دیدم بله   دو سوم حیوانات  برای  یک روز زندگی باید یه حیوان دیگه  رو بکشن .و در دنیایی  که دو سوم موجودات برای یک روز زندگی  باید یه حیوان  دیگه بمیره صحبت  از عدل   معلومه  نفهمیدن  جهانه.         بنابراین  طبیعت  قانونش قانون ظلمه. تنها انسان که می‌تونه  عادلانه  عمل کنه و باید عادلانه  عمل کنه  و این تنها صفت و  امتیاز  من و شماست  به خاطر آزادی که داریم.   ولی اگه در بند طبیعت  بمونیم ما هم به همون اندازه  ظالمیم که بقیه موجودات  به دلیل اجبارشون ظالم هستن .🤍🌱دکتر هلاکویی