negin240 مدیر عضویت: 1403/07/26 تعداد پست: 3661 عنوان بنظرم همه ی حس ششمیا باهم متحد شدن به من اینو بگن | مشاهده متن کامل بحث + 590 بازدید | 128 پست از وقتی اومدم سایت تقریبا از ده نفر که میگفتن حس ششمیم پرسیدم😂 همشونم این جوابو دادنگفتم برمیگرده یه روز ؟گفتن حتما برمیگرده اما وقتی دیگه حسی ندارینصیحت و اینا نمیخواما خودم میدونم جریان چیهفقط میخوام بدونم برا همه همینو میگن ؟ هُوَ اللَّهُ الَّذِي لَا إِلَهَ إِلَّا هُوَ الْمَلِكُ الْقُدُّوسُ السَّلَامُ الْمُؤْمِنُ الْمُهَيْمِنُ الْعَزِيزُ الْجَبَّارُ الْمُتَكَبِّرُ سُبْحَانَ اللَّهِ عَمَّا يُشْرِكُونَ☄️ دیروز | 19:14 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
cath_4rine عضویت: 1403/04/30 تعداد پست: 4035 تلاشتو کن،شرایطشو داشتی برو کتابخونه درس بخون قبول میشی یعنی نمرم قابل قبول نیست نه؟
بانی_هستم عضویت: 1403/05/16 تعداد پست: 2519 یعنی نمرم قابل قبول نیست نه؟ خب این سخته حس کردنش ،سه ساعت درس خوندی برای هرکدوم؟ ساکت در پیلهی خویش به فکر پروانه شدن🦋🫧
cath_4rine عضویت: 1403/04/30 تعداد پست: 4035 خب این سخته حس کردنش ،سه ساعت درس خوندی برای هرکدوم؟ توی طول ترم روزی ۵ساعت میخوندم و مرور داشتم برای همین توی ترم یکم کارم سبک تر بود و بیشتر دوره کردم و نمونه سوال حل کردم
بانی_هستم عضویت: 1403/05/16 تعداد پست: 2519 توی طول ترم روزی ۵ساعت میخوندم و مرور داشتم برای همین توی ترم یکم کارم سبک تر بود و بیشتر دوره کردم ... خب قطعا قبول میشی این که سوال پرسیدن ندارهیکم رو علومت کار کن ولی اینم قبولی🙂 ساکت در پیلهی خویش به فکر پروانه شدن🦋🫧
cath_4rine عضویت: 1403/04/30 تعداد پست: 4035 خب قطعا قبول میشی این که سوال پرسیدن ندارهیکم رو علومت کار کن ولی اینم قبولی🙂 استرس فرچزرر برای علوم من خنگ بازی درآوردم میخونم اما خنگم میدونی
بانی_هستم عضویت: 1403/05/16 تعداد پست: 2519 استرس فرچزرر برای علوم من خنگ بازی درآوردم میخونم اما خنگم میدونی خنگ نیستی، سختهسعی کن تو محیط اروم درس بخونیخواب کافی میتونه بهت حافظتو خیلی بهتر کنهتو طول امتحانای ترم سعی کن قند و شکر و کیک اینا نخوری و بجاش چیزای سالم بخوری حافظت چندبرابر میشه. ساکت در پیلهی خویش به فکر پروانه شدن🦋🫧
cath_4rine عضویت: 1403/04/30 تعداد پست: 4035 خنگ نیستی، سختهسعی کن تو محیط اروم درس بخونیخواب کافی میتونه بهت حافظتو خیلی بهتر کنهتو طول امتحانای ... خواب کافی نداشتم استرس بیخود نمیذاشت بخوابم..
بانی_هستم عضویت: 1403/05/16 تعداد پست: 2519 خواب کافی نداشتم استرس بیخود نمیذاشت بخوابم.. تنفس شکمی میتونه کمکت کنه ساکت در پیلهی خویش به فکر پروانه شدن🦋🫧
cath_4rine عضویت: 1403/04/30 تعداد پست: 4035 تنفس شکمی میتونه کمکت کنه انجام دارم ولی بدرد بخور نبود..درهرصورت ممنون که وقت گذاشتی و جواب دادی.به نظرت دوستم بهم حسودیش میشه رفتارش یجوریه..
بانی_هستم عضویت: 1403/05/16 تعداد پست: 2519 انجام دارم ولی بدرد بخور نبود..درهرصورت ممنون که وقت گذاشتی و جواب دادی.به نظرت دوستم بهم حسودیش میش ... برای چند ثانیه جواب میده،دمنوش بابونه هم خوبه برای استرس خودم درگیر استرسم دوست داشتی بگو چه رفتاری داره بهتر میتونم بگم:) ساکت در پیلهی خویش به فکر پروانه شدن🦋🫧
cath_4rine عضویت: 1403/04/30 تعداد پست: 4035 برای چند ثانیه جواب میده،دمنوش بابونه هم خوبه برای استرس خودم درگیر استرسم دوست داشتی بگو چه رفتاری ... نصف شب نمیتونم پاشم دمنوش بزارم😮💨آدم بدی نیست فقط وقتی با بقیه بچه ها جمع میشه مند از یاد میبره و اهمیت نمیده بهم میدونی..
بانی_هستم عضویت: 1403/05/16 تعداد پست: 2519 نصف شب نمیتونم پاشم دمنوش بزارم😮💨آدم بدی نیست فقط وقتی با بقیه بچه ها جمع میشه مند از یاد میبره و ... خب اینکه اسمش دوست نیست،دوستت دوست داره ادمای زیادی دورش باشناکیپ و به دوستی یه نفره ترجیح میده ساکت در پیلهی خویش به فکر پروانه شدن🦋🫧
cath_4rine عضویت: 1403/04/30 تعداد پست: 4035 خب اینکه اسمش دوست نیست،دوستت دوست داره ادمای زیادی دورش باشناکیپ و به دوستی یه نفره ترجیح میده از رفتاراش مشخصه منتظرم سال تحصیلی تموم بشه یکی دیگه هم هست طرف رفتار خشکی داره درونگراس و یجورایی همه موضوعات براش بی اهمیته به نظرت نظرش راجع به من چیه؟
بانی_هستم عضویت: 1403/05/16 تعداد پست: 2519 از رفتاراش مشخصه منتظرم سال تحصیلی تموم بشه یکی دیگه هم هست طرف رفتار خشکی داره درونگراس و یجورایی ه ... اون نظر خاصی نداره😂با این خصوصیاتی که گفتی ددی ارتا اومد تو ذهنم😂 ساکت در پیلهی خویش به فکر پروانه شدن🦋🫧
cath_4rine عضویت: 1403/04/30 تعداد پست: 4035 اون نظر خاصی نداره😂با این خصوصیاتی که گفتی ددی ارتا اومد تو ذهنم😂 اره ی ددی ارتایی هستش تو دوران خودشپیک می ندارم خداروشکر یکی بود که رفتتتت