2777
2789
عنوان

کیا اصلا طلا ندارن

| مشاهده متن کامل بحث + 601 بازدید | 56 پست
به هر زبونی بگی گفتم،تو بغلش زار زدم گفتم ،گقت ندارم ،فرداش خدا خواست تو گوشیش دیدم دقیقا صبح‌ همون ...

😂😂😂

اونم برای پس انداز میخره

سخت نگیر مهم خونست که به نامته

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خیلی عوضی هست ،من خیلیییی براش تو زندگی زن بودم خیلییییییییییییییییی

بازمن ی کوچولو طلا برا خودم جمع کردم خونه بابام گذاشتم

پس انداز

اگه بفهمه اونارم ازم میگیره

بزور شاید۵۰تومن بشه

اکثر مردا ک طلای زنو میفروشن دیگ هیچوقت نیخرن شوهر شما با شعوره واقعا خدا نگه داره برات

ممنونم عزیزم🌹

هر کس تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست. انسان دیگری است با دیدگاه دیگر، فقط همین.   یه خانم با نام کاربری من برای خودش اینجا اکانت درست کرده جهت اطلاع بگم اون من نیستم و هیچ ارتباطی با من نداره فقط از نام کاربری من استفاده کرده که من از این کارش واقعا ناراحت هستم  
اگه واقعا طلا خریده و به شما دروغ گفته ...سر موقع یه روز بهش بگو ...اگه بگی ندارم ..ندار میشی ...ولی ...

ببین من جنبه مادی طلا اصلا برام مهم نیست حتی بهش گفتم برای من بخز فاکتور به اسم خودت بزن هر موقع خواستی باز میفروشم،ازین‌ناراحتم چطوز تو بغلش گریه کردم دلش برام نسوخت،چطور بهم کلک زد،حس‌میکنم دوسم نداره،اصلا جنبه مادی برام مهم نبوده حس میکنم منو شریک زندگی خودش نمیدونه

ببین من جنبه مادی طلا اصلا برام مهم نیست حتی بهش گفتم برای من بخز فاکتور به اسم خودت بزن هر موقع خوا ...

شاید داره باهاش کار میکنه. مثلا با خودش گفته ۷۰۰ میل بخرم. اخر سال که شد گرمی ۶۰۰۰ تومن بفروشم. اون موقع برای تو طلا بگیره