2777
2789
عنوان

مادر شوهرم بازم میخواست باهامون بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 355 بازدید | 33 پست
ما که دیر میریم میاد زود میریم میاد هر کاری کنیم میاد خونمون بود اون نوه دیگریش التماسش میکرد بیا خو ...

اونا بچه دارن بچه ها شلوغ کار و شیطونن حوصلشونو نداره خونه شما ارومه غذا اماده ارامش خواب کافی کجا بره بهار ازینجا😂😂

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی                       بوته های خار را در زمین من نکار شاید فردا پا برهنه به دیدارم بیایی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اونا بچه دارن بچه ها شلوغ کار و شیطونن حوصلشونو نداره خونه شما ارومه غذا اماده ارامش خواب کافی کجا ب ...

دوتا بچه دارم ماشاءالله زمین رو وصل میکنن به آسمون وقتی میاد همش داد میزنه آروم باشید یا به ما میگه چین این بچه هات ولی باز میاد یه چیز ناچاری هست واسه من

آقایون به هیچ وجه تو تاپیکای من شرکت نکنند 
دوتا بچه دارم ماشاءالله زمین رو وصل میکنن به آسمون وقتی میاد همش داد میزنه آروم باشید یا به ما میگه ...

ای بابا من گفتم بچه دار بشی دیگه نمیاد چه ازویزونیه پیرزن پر حاشیه خانواده من حوصله شلوغی بچه هارو ندارن 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی                       بوته های خار را در زمین من نکار شاید فردا پا برهنه به دیدارم بیایی
چی میتونیم بگیم اخه خونه پسرشه توهم چیزی ب شوهرت نگو بد میشی پیشش

خونه ی پسرش وقتیه که پسرش مجرد باشه 

اونجا خونه ی یه زن و شوهر و بچه هاشونه 

بقیه هم اگر دعوت شن به عنوان مهمون میتونن رفت و آمد کنن اما حق مزاحمت و اذیت برای اعضای اون‌ خانواده رو ندارن

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

آدم بد یا سلیطه ایی نیستم ولی الان شوهرم خابه بیداز بشه میدونم چجوری بد مامانشو بگم امروز با جاریام ...

هر کی یه جور گیره شما هم صبور باشین

احتمالا با شما و شوهرت راحتتر.

الان خانواده شوهر منم اینجورین.

من کلید ویلای خاله مو میگیرم، با ما میان شمال، ولی جالب برادرشوهر دیگم، ویلا مال خودشون، چند بار به پدرشوهرم گفتن، گفته مزاحم نمیشیم و ....

نمیدونم دلیلش چیه، حس میکنه مال اونا فقط تعارف الکی یا چی.

با ما بارها و بارها اومدن مسافرت. میگم حتی ویلا مال خاله من هستش، میان

خونه ی پسرش وقتیه که پسرش مجرد باشه اونجا خونه ی یه زن و شوهر و بچه هاشونه بقیه هم اگر دعوت شن به عن ...

همین پسرش دیگه‌ به زبون اومد ما که خونه ی مادرشه اینجور نمیریم

همین پسرش دیگه‌ به زبون اومد ما که خونه ی مادرشه اینجور نمیریم

کلا نرید یه مدت 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

نه بنده خدا پدرشوهر و مادرشوهر من خوبن، من اصلا ناراحت نمیشم باهاموم بیان.

ولی چیزی که فهمیدم، خودشونم میدونن، تعارف اونا الکی.

ما تعارف نمیکنیم، بند و بساط جمع میکنیم، به اونام میگیم ساک ببندید ، میخوایم بریم.

مادرشوهر شما هم معلومه، به شما روش بازه.

احتمالا اون یکی ها، زیر زیرکی ، دمش رو چیدن، بنده خدا روش نمیشه بره

درسته گلم ولی مردا رو مادرشون حساسن

خب اشتباه میکنن 😅