بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من که خیلی وقته بیخیال کرم پودر شدم ولی کرم پودر خوب اینفالیبل و نارس بودن واسه من. ضد آفتاب خارجی ایزدین ولی ایرانی که مشابه همین خارجیه و کیفیت خوبی داره ژیناژن. تونر گارنیر خوبه ولی اونایی که خیلی پوست خشک و حساسی دارن نگیرن. میسلار لافارر و دوست داشتم و هیچ ایرادی توش نمیبینم. آبرسان سیمپل و ژوت عالی ان عالی. از کرم جی هم غافل نشین واسه پا و جاهایی که ترک میخوره با اینکه ارزونه معجزه میکنه
خدااا جونم عاااشقتم تو بودی که تو بدترین شرایطم کنارم بودی خودت میدونی دیوونه وار عاااشقتم اسم قشنگتو روی دستم تتو کردم تا وجودتو در خودم بیشتر از همیشه احساس کنم 😘🥰🧡
ژیناژن ضد آفتابشو استفاده کردم عاااالیه الان بار دوم دارممیخرمش. کرم شبشم حتما امتحان میکنممم
بی نظیره
خدااا جونم عاااشقتم تو بودی که تو بدترین شرایطم کنارم بودی خودت میدونی دیوونه وار عاااشقتم اسم قشنگتو روی دستم تتو کردم تا وجودتو در خودم بیشتر از همیشه احساس کنم 😘🥰🧡
ژیناژن ضد آفتابشو استفاده کردم عاااالیه الان بار دوم دارممیخرمش. کرم شبشم حتما امتحان میکنممم
ضد افتاب رنگیشو یا بدون رنگدانه
آها راستی من فوم شستشو ویتالیر رنگ نارنجی و سبزش و امتحان کردم راضی ام ولی از سری سیلیکونی که داره نباید استفاده کنین چون مرطوب میمونه باعث رشد باکتری میشه بنظرم فوم و با دست بزنین به صورت بهتره
میشه راجب آبرسان ژوت بیشتر توضیح دادین؟چ تاثیری داشت؟
من خیلییی پوستم حساسه جوش زیاد ندارم ولی فقط کافیه از یه محصولی به غلط استفاده کنم گند میخوره تو پوستم. ژوت خیلی سبکه فکر میکنم بدون پارابن هم هست باید چکش کنم. ازش استفاده کن دعام میکنی