2777
2789

شماهاکسی تجربه سنگ کلیه و دردش و داشته چی بخورم بنظرتون آروم باشم 😥

هیچ مردی به تایپیکای من نیاد من یه زن متاهل و بدم میادبانامحرم نوشتن ردوبدل کنم مچکر

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دردشو تحمل میکنم..

ای جان مال شمام یکسره میگیره الان مال من یک ماه ک یکسره گرفتع همع ش مسکن میخورم یک ساعت خوب میشه بعدمیگیره دکتر رفتم فنر گذاشت ک بیوفتع نیوفتاد بازم

هیچ مردی به تایپیکای من نیاد من یه زن متاهل و بدم میادبانامحرم نوشتن ردوبدل کنم مچکر
خب وقتی خیلی اذیتت می‌کنه لیزر کن بشکنه

لیزر باید بیمارستان خصوصی برم اونجام هزینه اش زباد دولتی هم میگن دستگاه خرابع

کلیه من خودش سنگ دفع میکنه ... اب زیاد بخور سعی کن راه بری

اهابازخداروشکر گلم خردم هرچی دارو ازدکتر هرچی عرق ازعطاری خردم اصلن فرقی نکرد تنهاراه ش عمل هس ک اونم هزینه شو نداریم منم گرفتار موندم

اهابازخداروشکر گلم خردم هرچی دارو ازدکتر هرچی عرق ازعطاری خردم اصلن فرقی نکرد تنهاراه ش عمل هس ک اون ...

به دکتر بگو اگه ورزش اجازه داد انجام بده خوبه من بدنسازی میکنم

کاکول بلال میگن خیلی خوبه دم‌کن بخور،کدو خام بخور،اب فراوان پیاده روی،قسمت سبز پوست هندونه رو میگن ب ...

اها ممنونم نمیدونم‌ ک من اینارو حتی ازفامیل هامونم شنیدم هندونه رو امتحان کردم و کامل ذرت ک گفتن امتحان نکردم از عطاری عرق سنگ شکن خریدیم خردم اب ترب سیاه خردم ولی اصلن فرق نکرد