2777
2789
عنوان

شماهایی که با دوستی ازدواج کردین هیچ رابطه ای نداشتین

| مشاهده متن کامل بحث + 1396 بازدید | 86 پست
بابا اسی میگه من پسرای جذاب سر رام بودن چون اهل شیطونی بودن باهاشون ادامه ندادم،الان یه شوهری که هیک ...

ینی میخواد بگه اون موقع که داشت انتخاب میکرد انقد ذهنش درگیر حفظ حریم موردنظرش بود دیگه به ظاهر توجه نکرد؟

⚠️ اولین درس اقتصاد: منابع و امکانات محدودن. ⚠️ اولین درس سیاست: اولین درس اقتصاد رو نادیده بگیر‌. ⚠️ بند و بار برای چهارپایان استفاده میشه، نه برای انسان. انسان بند و بار نداره، ارزش و چهارچوب داره. 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منم اوکی بودم اون زمانکلا من تو اون سن وحشتناک میخاریدم و اصنم ترس و اینا نداشتیم😂😂😂بعد یه بار یا ...

خخخخ منم یادم میاد میگم خیلی جرات داشتم دهنم سرویس 

ولی راضیم 😂😂👌🤦

ظاهرا خشکولی از درون اینجوری نبودم

کسی از شوهرت جلوت بدگویی میکنه؟

سلام من اسم کاربری ها رو زیاد دقت نمیکنم و تو صفحه نمیرم مگر خیلی خاص باشه، اگه از لفظ محبت آمیز استفاده کردم و آقا بودین، من منظوری ندارم. ذهنیتم اینه که همه خانومن
ظاهرا خشکولی از درون اینجوری نبودم

مشکل همین بود. سعی کردی جوری باشی که نبودی

به هر حال الان ازدواج کردی اگه میتونی روی همسرت کار کن بهتر بشه اگه هم نه که سعی کن کنار بیای بخاطر ویژگی های مثبتش

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید        

ینی میخواد بگه اون موقع که داشت انتخاب میکرد انقد ذهنش درگیر حفظ حریم موردنظرش بود دیگه به ظاهر توجه ...

لابد دیگه

آخه بدبختانه تو این دوره زمونه پسر شیطون جذاب میخوای خودتم باید شیطون و کرمو باشی براش

اتفاقا خیلیاشونم متعهدنا،ولی خب به هرحال طرف جذب یکی مث خودش میشه واسه ازدواج

سرد باشی نمیان

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨
لابد دیگهآخه بدبختانه تو این دوره زمونه پسر شیطون جذاب میخوای خودتم باید شیطون و کرمو باشی براشاتفاق ...

درسته

⚠️ اولین درس اقتصاد: منابع و امکانات محدودن. ⚠️ اولین درس سیاست: اولین درس اقتصاد رو نادیده بگیر‌. ⚠️ بند و بار برای چهارپایان استفاده میشه، نه برای انسان. انسان بند و بار نداره، ارزش و چهارچوب داره. 
خخخخ منم یادم میاد میگم خیلی جرات داشتم دهنم سرویس ولی راضیم 😂😂👌🤦

حالا جدی من هیچ وقت نفهمیدم چرا این کارا بده

دیگه تا یه درجه ای که اوکیه

ولی مامان من وقتی بعدها فهمید خیلیی ناراحت شد😂

حتی سر این که تو عقد باهاش بودمم عزا گرفته بود

کلا ازدواج من به مامانم ضربه روحی زد

از اون ورم تو عقد با طرف زندگی میکردم،این خودش یه قیامت بزرگ به پا کرد تو خونواده

تا حدی که مامان بزرگم باهام قهر کرده بود😂

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨

منو شوهرم دوست بودیم مادرم میگفت این عمرا تو رو بگیره بیوه هستی دستمالیت میکنه بعد میندازدت دور ی روز با شوهرم بودم مامانم زنگ زد فحش داد بهم کم بغل مرد نامحرم برو در صورتیکه ما اهل رابطه نبودیم شوهرم فهمید اخر هفته اومد خاستگاریم 

سربسته بگم دستش میرفت پشت😂😂خب سنمون کم بود هیجان داشتیم و...ولی کار بدی نمیکرد

خب این بده یه مقدار

یعنی من اون زمانا حتی با بوس لبم اوکی نبودم،چه برسه بخوان به باسن آدم دست بزنن و...