2777
2789
عنوان

شماهایی که با دوستی ازدواج کردین هیچ رابطه ای نداشتین

| مشاهده متن کامل بحث + 1435 بازدید | 87 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

رابطه که نه واقعیتش نداشتمدر حد لب گرفتن و نوازش و آخراشم دست زدن های بی مورد و هدفمند😂ولی همسرم آد ...

وااای دقیقا مام همینجوری بودیم همسرم خیلی خوبه راضیم باهاش رفیق شدم بعد چهار سال میگم 😂😂👌

لاغرهاندامش برام جذاب نیسمن مرد پر و درشت و قدبلند دوس دارمنه کم نیس

خب این چه ربطی به سطح روابط تو دوستی داره نفهمیدم

قد و هیکل رو که آدم همون اول با چشمش می‌بینه

⚠️ اولین درس اقتصاد: منابع و امکانات محدودن. ⚠️ اولین درس سیاست: اولین درس اقتصاد رو نادیده بگیر‌. ⚠️ بند و بار برای چهارپایان استفاده میشه، نه برای انسان. انسان بند و بار نداره، ارزش و چهارچوب داره. 

فکر کنم شما کلا دوسش نداری 

اگه عاشق کسی باشی ی ایرادی هم تو قیافه س باشه اصلا به چشمت نمیاد چون چشم تو قسمت های خوبشو می بینه 

اگه قدبلند و هیکلی دوس داشتی اول باهاش ازدواج نمیکردی 

گناه داره شوهرت اینقد حرف نزن بهش 

رو راست بشین باهاش حرف بزن

خدایا شکرت بخاطر زندگیم🤲 خدایا کمک کن مشکلمون حل بشه و به زودی بچه دار بشیم😍 من به قدرتت ایمان دارم🥰

لاغرهاندامش برام جذاب نیسمن مرد پر و درشت و قدبلند دوس دارمنه کم نیس

اسی به انتخاب خودت احترام بزار

اون آدم قطعا کلی محاسن داره که بهش جواب مثبت دادی

اگر زیر نظر مشاور تغذیه و ورزشی قرار بگیره به احتمال زیاد هیکلش بهتر میشه

همسر اگر بچه مثبت هست باید خداروشاکر باشی

شوهر دوستم هرکولی برای خودش هست ظاهرش دخترکش هست

ولی زن بیچاره اش دلش خون هست،چون با وجود بچه بارها خیانت کرده

در مورد شیطنت های جوانی هم خودت یک کارهایی بکن

به اونم یاد بده حتی غیر مستقیم 

توی اینستا پر از مطالب جذاب در این باره هست

من چقد دوس دارم همچین مردی سرراهم قرار بگیره

یه جایی خوندم نوشته بود: آرزویی ک فقط مال یه نفر باشه حتما براورده میشه،ولی آرزویی ک چن نفر بخوانش ب لایق ترینشون میرسه،پس یا یه چیزیو بخواه ک بقیه نخوان یا لایق ترین باش!♣️♠️
خب این چه ربطی به سطح روابط تو دوستی داره نفهمیدمقد و هیکل رو که آدم همون اول با چشمش می‌بینه

بابا اسی میگه من پسرای جذاب سر رام بودن چون اهل شیطونی بودن باهاشون ادامه ندادم،الان یه شوهری که هیکلشو نمیپسندم و بچه مثبته نصیبم شده

یعنی دوس داشت با اون پسر شیطون جذابا باشه

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨

خوب من دوست پسرم انگار اتو توی راپونزل بود لاغر مردنی قیافشم انگار پشمک اما من همینجوری عاشقش شدم رفت باشگاه یکم بهتر شد اما بازم شبیه مارمولک افتاب سوخته بود حالا سر چی ولم کرد؟ سر این که رابطه جنسی زیر نرفتم و نخواهم رفت

اتفاقا من پسر لاغر دوس داشتم خخخ

سلام من اسم کاربری ها رو زیاد دقت نمیکنم و تو صفحه نمیرم مگر خیلی خاص باشه، اگه از لفظ محبت آمیز استفاده کردم و آقا بودین، من منظوری ندارم. ذهنیتم اینه که همه خانومن

برو خداروشکر کن پاکدامن هستی و ازت سوءاستفاده نشده مگه ندیدی چه دخترهایی تایپیک زدن ازشون سوءاستفاده شده هزار تا مشکل روانی پیدا کردن والا همچین مردایی الان پیدا نمیشه همچین شوهری آرزوی منه 

وااای دقیقا مام همینجوری بودیم همسرم خیلی خوبه راضیم باهاش رفیق شدم بعد چهار سال میگم 😂😂👌

منم اوکی بودم اون زمان

کلا من تو اون سن وحشتناک میخاریدم و اصنم ترس و اینا نداشتیم😂😂😂

بعد یه بار یادمه ۲۰ سالم بود

قشنگ منو نشوند رو کاپوت ماشین و....

و گشت پلیسم از بغلمون رد شد باز حالیمون نبود

الان یادش میفتم میگم این کارا چی بود تو ملاعام

اگه میگرفتنمون چی😐

بعدها هم که باباش خواست ماشینو بفروشه کارشناس گف انگار یکی بدجور رو کاپوتتون نشسته ها😂😂😂

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨