2777
2789

عزیزم شما بارداری تا جایی ک من اطلاع دارم. الان حالات روحیت مثه بقیه نیس،ممکنه ی لحظه شادباشی ی لحظه الکی گریه کنی،

فعلا دست نگهدار خانومی،برای طلاق هنوز وقت هست،شما نباید باردارمیشدی با این شرایط ک شوهری بی مسئولیت و تنه لش داری، ولی حالا خدا یه هدیه بهت داده،چیکارمیشه کرد برا طلاق فعلا وقت هس، ۶ماهی صبرکن چون هنور هورمونات حالت طبیعی ندارن و احساسی هستی

بعد یکسال تصمیمت رو بگیر،تو ک خودت داری خرج خودت رو میدی، پس بهش متکی نیسی، حالا مسئولیت ی بچه هم میفته رو دوشت، انشالله ک شوهرت بخاطر اون بچه بره سرکار و سربراه شه

نذار خانواده شوهر دخالت کنن تو زندگیت بهتر ک رفت وآمد نکنی،من تمام بدبختیام از خانواده شوهره،از مادرش،از خواهر برادرش،باعث شدن شوهرم خیانتکار بشه،ب راهی نبوده ک نرفته باشه، خانوادش نمیذارن برام خرج کنه، همش ب شوهرم میگن زن زیاده تو جامعه،خواهربرادر   برات پیدانمیشه، درصورتی این نصیحتارو بهش میکنن ک من فقط دارم بهشون خوبی میکنم،خرحمالی براشون کردم،کارکشاورزی براشون کردم، هر روز بهشون سرمیزدم،همش احترام میذاشتم و تا الانم بهشون بدی نکردم،ولی امان از ذات بد...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید