2777
2789
عنوان

بیاید مشاعره کنیم با شعرهای کوچه بازاری قدیمی🤩

| مشاهده متن کامل بحث + 1893 بازدید | 443 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم آفرین به خودت و دوستت😄

خیلی خوش زبون و ماه هستین شما اصفهانی ها❤️

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

گلی خیلی به من خوش گذشت کنارتون

دیگه تیر خوردم آنقدر به مغزم فشار آوردم😁

دوستدار شما ، موفق باشید❤️

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

گلی خیلی به من خوش گذشت کنارتوندیگه تیر خوردم آنقدر به مغزم فشار آوردم😁دوستدار شما ، موفق باشید❤️

به منم خیلی

مرسی از اوقات خوشی که کنارم ساختید

شب خوش😘

❌️❌️❌️ لایک نکن لطفا ❌️❌️❌️
در ازل پرتوِ حُسنت ز تجلی دَم زدعشق پیدا شد و آتش به همه عالم زد

تقدیم به تمام بانوانی که نمی تونن مادر بشن 

در عمق چشمان ترش اندوه جاری است

با خندههایش در پی انکار درد است

میخندد اما توی قاموس غزلها

معنای چشمِ تر، همان اقرار درد است

بانوی شاد قصه هایم غصه ها را 

کز کرده در تنهائیش هی میشمارد

با آنکه میداند دلیل غصه اش را

او همچنان زن بودنش را دوست دارد

بین دوراهی در دلش ترس است و تردید

زن بودن و مادر شدن حسی عجیب است

حس میکند این دل شکستن های آرام

یعنی که از مادر شدنها بی نصیب  است

با اشکهایش جای مرهم روی این زخم

اندوه بر اندوه دیگر میگذارد

پشت حصار حسرت این آرزویش

بر روی زانوی غمش سر میگذارد

🧡

بانوی شاد قصه هاشب را رها کن

بگذار لبخند لبت معنا بگیرد

این پیله ی تنهائیت را پاره تر کن

تا زندگی در زنده بودن پا بگیرد

گاهی برای زندگی این عشق کافی است

کافی است بر زن بودنت مغرور باشی

مادر شدن یک اتفاق بینظیر است

اما نباید اینچنین مجبور باشی

تا آخر این قصه کلی راه باقی است

زین پس رها کن از وجودت خستگی را

زن بودن و مادر شدن زیباست اما

از فکر و ذهنت پاک کن وابستگی را

زن میتواند تا ابد یک زن بماند

مانا کند یک زندگی را عاشقانه

بی آنکه مادر باشد آری میتواند

جاری کند احساس پاک مادرانه

بانوی من، این قصه را زیباترش کن

من در تو میبینم که آری میتوانی

یک اتفاق سبز در حال ظهور است

کافی است با زن بودنت جاری بمانی

#غزلبانو 

ریشه را در خاک محکم کن که گاهی زندگی / پیشِ پایت آب، گاهی هم تَبَر می آورد 
در دایره ی قسمت ما نقطه ی تسلیمیم لطف آنچه تو اندیشی ، حکم آنچه تو فرمایی

ید ظالم جایی که گردد دراز 

نبینی لب مردم از خنده باز

با ریتم بخونین🤭❤                                     پا به پای کرشمه هات اومدیم از اون سر شیراز💃 جون ما این دفعه پنهون نشو زیر چارقدت باز🖐🏻🙈 وای خدا این دخترو هوش از سروم پرونده دیگه🤤 یه نظر حلاله تابی تو دلم نمونده دیگه🤌🏻🙈💋 دخت شیرازی ناز و طنازی😍 چارقد گل گلی تو چی میشه نندازی👰🏻‍♀️🖐🏻 تو مث شراب شیرازی پر رازی عزیزُم🥂🎶هر چی دلربایی تو بلد بودی رو کردی یارُم💃🤭 بخدا خسته شدم تموم شده صبر و قرارُم😣 دخت شیرازی ناز و طنازی😍💃چادر گل گلی تو چی میشه نندازی🙈.................

یارب این آتش که بر جان منستسرد کن زان سان که کردی بر خلیل🥲

🥲😍

لعل سیراب به خون تشنه ، لب یار من است 

وز پی دیدن او دادن جان ، کار من است

با ریتم بخونین🤭❤                                     پا به پای کرشمه هات اومدیم از اون سر شیراز💃 جون ما این دفعه پنهون نشو زیر چارقدت باز🖐🏻🙈 وای خدا این دخترو هوش از سروم پرونده دیگه🤤 یه نظر حلاله تابی تو دلم نمونده دیگه🤌🏻🙈💋 دخت شیرازی ناز و طنازی😍 چارقد گل گلی تو چی میشه نندازی👰🏻‍♀️🖐🏻 تو مث شراب شیرازی پر رازی عزیزُم🥂🎶هر چی دلربایی تو بلد بودی رو کردی یارُم💃🤭 بخدا خسته شدم تموم شده صبر و قرارُم😣 دخت شیرازی ناز و طنازی😍💃چادر گل گلی تو چی میشه نندازی🙈.................

یاد آن روز که در صفحه ی شطرنج دلت شاه عشق بودم و با کیش رخت مات شدم

اخخخ😍🙆‍♀️😂

ما ز یاران چشم یاری داشتیم 

خود غلط بود آنچه ما پنداشتیم

😂ما درس سحر در ره میخانه نهادیممحصول دعا در ره جانانه نهادیم

من همان دم که وضو ساختم از چشمه ی عشق 

چارتکبیر زدم یکسره بر هر چه که هست

🥲😍لعل سیراب به خون تشنه ، لب یار من است وز پی دیدن او دادن جان ، کار من است

تا کی به تمنای وصال تو یگانه

اشکم شود از هر مژه چون سیل روانه

شکوه سکوت را، به ارزانیِ کلام مفروش‌...شیخ بهایی