2777
2789
عنوان

رفتار نامزد داداشم طبیعیه

| مشاهده متن کامل بحث + 1306 بازدید | 77 پست

به داداشت بگو فرار کنه این دق میده شمارو

لایک نکن جان دل من ....................من الان رو کولَمَه دُمَم میرم اعصاب کسیم خورد نمیکنم اما اگه یه روز لنگ موندین بگین خودمو زود میرسونم یادتون نره یادم کنیدا خوش باشید خوشحالم کنید نشه سلامتی داشتون نزنید هرموقع موقع پا الکلیدا

سن دختره کمه... من ۲۱سالگی ازدواج کردم.. خانواده شوهرم بهم میگفتن ترشیده... چون اونا دختر ۱۶یا۱۷ساله ازدواج میکنند🤦🏻‍♀️🤧😑👀🙄💙

روز های خیلی خوبی تو راهه🧡🌱.... میشه برای خواهرم دعاکنید....❤🥺

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

قهر کردن و کش دادن خیلی بده برن مشاوره حتما 

برای عقد هم عجله نکنید چند ماه رفت و آمد کنید 

دوتا خانواده باهم سفر برن 

ادما تو سفر خود واقعیشونو رو میکنن 

سنشم کم نیستا ۲۴ سالشه! عاقل و بالغ باید باشه 

۱۴ سالش نیس که

آنکس که بداند و بخواهد که بداند/خود را به بلندای سعادت برساند/آنکس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آنکس که نداند و نداند که نداند/در جهل مرکب ابدالدهر بماند /آنکس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند!

عزیزم بهتره تجدید نظر کنید 24سال سنی نیست اگه سنش کم بود میشه گفت بچگانه رفتار میکنه وولی ایشون سنشون توسن بزرگسال هست. طبیعی نیست بهتره برادرتون باهاش صحبت کنه قبول نکرداخلاقش راعوض کنه بهتره ادامه نده 

خدایا خودت شاهدی خودت میبینی اشک هایی که میریزم. خودت تقاص دل شکسته من راازش بگیر. بسه امتحان خسته ام دیگه خدایا بسه.... 

من18 ازدواج کردم اینقد بچه گانه رفتار نکردم

24 دیگه عاقله

آدم قهرو هیچ وقت درست نمیشه

ما یکیشو داریم 30 سالشه با دوتا بچه بهش بگی ی کم برو اون ور تر تا ی سال قهر میکنه و جنگ اعصاب راه میندازه

لینک ناشناس:                                       https://daigo.ir/secret/2766070756                        تا ب خود آمدم انگار دلم گیر تو بود❤️‍🩹🫀                                     ذره بودم زائرشمس الشموسم کرده اند...قطره ای بودم ب این دریاپناه آورده ام...گرچ هستم قطره ای ناچیز یک دریای اشک...هدیه برمولای خودروحی فداه آورده ام...  

ببین این ..زنداداش منه...قهر قهرو و پرمدعا.....دورشو خط بکشین ..دختر بااخلاق زیاده..برادرتو بدبخت نک ...

دقیقا زن داداش منم

لینک ناشناس:                                       https://daigo.ir/secret/2766070756                        تا ب خود آمدم انگار دلم گیر تو بود❤️‍🩹🫀                                     ذره بودم زائرشمس الشموسم کرده اند...قطره ای بودم ب این دریاپناه آورده ام...گرچ هستم قطره ای ناچیز یک دریای اشک...هدیه برمولای خودروحی فداه آورده ام...  

زن داداش من هم از اول همین بود پدر داداشم و مارو درآورده انقدر که برای هر مسئله ناراحت میشه و انتظار داره ما بر طبق انتظارات اون عمل کنیم ر حالی که خیلی از حرفاش بی‌منطقه و حتماً در نظر داشته باشه این قهر کردنش خیلی مشکل سازه

مراتاجان بود جانان تو باشی❤❤❤
خیلی داداشم میترسه

کسی که قهر میکنه هزار جور ناز و ادا داره و فکر میکنه همیشه حق با خودشه واسه همین فکر نکنم درست بشه 

یعنی نمیدونه باید جلو میرفت و به پدر و مادر خواستگارش خوش آمد میگفت؟ این از الان خودشو بزرگتر از همه میبینه

هیچ اتفاقی،اتفاقی،اتفاق نمی‌افتد☘️صبر اوج احترام به حکمت خداست

وای این قهر قهرو بودن یکی از بدترین اخلاقاس

دختر و پسرم نداره، طرف مقابل و زجر میدن فقط

# اندکی _ مینیمالیست 🌱                       الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

وای آدم قهر قهر رو‌خیلی خسته کنندس

منم قهر روام😕

هر کاری میکنم نمیتونم این اخلاق مضحرفم رو ترک کنم ۳۳ سالمه ۳تا بچه ام‌دارم‌ ولی ناراحتیم و با قهر نشون میدم

سر این موضوع هم با همسرم فقط جنگ داریم

خیلی بده  پیر میشه طرف 

من دارم اعتراف میکنم

حتما و اگر مورده خوبی هستش مشاوره برن 

هر آدمی، چه پولدار و چه بی‌پول، چه زن و چه مرد، چه پیر و چه جوان ممکن است به بی‌شعوری مبتلا شود. نه باهوش بودن و نه کودن بودن، هیچ‌کدام مانع از ابتلا به این عارضه نمی‌شوند. به عبارت دیگر، بی‌شعوری مرضی است که می‌تواند هر کسی را در هر زمانی، بدون هیچ هشداری، آلوده کند