2777
2789

خودمو باختم انگاراخر خطم زندگیم سییاه شاه نابود شده خسته شدم فهمیدم دخترم یه مشکل ژنتیکی داره پیشرونده هست ضعف عضلانیه ب مرور اندام هاشو از کار میندازه 

شرایطم بده روحم جشمم خسته هست  هیچکسی ب دادم نمیرسه هیچی دلم شاد نمیکنه بنظرم تنها راه نجاتم اینه اول بچه عام بکشم بعد خودمو 😔😔ب مرز جنون رسیدم نمیتونم بچمو قبول کنم نمیتونم اصلااااا 😔😔

یا میگم برم طلاق بگیرم ازشوهرم بجه هاشم بهش بدم نمیتونم نگه دارم دارم میمیرم شوهرمم الگی چن روزهه باهام قهره درکم نمیکنه 😭😭هیچکسی درکم نمیکنه 

شمارو ب امام جواد واسم دعا کنید زندگیم برگرده ب روال عادیش وگزنه میمیرم 😔😰😔

توروخداواسه شفای دخترم دعاکنید❤❤

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تاپیک خودکشیمو بخون لطفا سی ثانیه وقتتو نمیگیره

۱‌‌=۲+۲                                                                                   اگه یک تخم مرغ از درون بشکند یک زندگی اغاز میشود و اگه یک تخم مرغ از بیرون بشکند یک زندگی پایان می یابد. فهمیدین چی شد؟                                                                                           " زن "در زبان کُردی به زیباترین نحو ممکن معنا شده نه خانم است نه زنیکه نه ضعیفه نه زن او را «آفرت» مینامند به معنای آفریننده                                                                            ناله واقعی رو خیام میکرده طرف منجم بوده ریاضیدان بوده شاعر بوده فیلسوف بوده دهن مهن واسه علم نذاشته تازه شکایت هم داشته که:از آمدنم نبود گردون را سود /وز رفتن من جلال و جاهش نفزود /وز هیچ کسی نیز دو گوشم نشنود /کاین آمدن و رفتنم از بهر چه بود؟     زبان کوردی در بین ۱۶۸ زبان زنده دنیا رتبه هشتم قرار دارد. همچنین زبانهای ترکی و فارسی به ترتیب در رتبه های ۲۱ و ۴۴ قرار دارند و عربی نیز ۴۸ است.      دلیل بدبختی ها؛گناه،کارما،ماورا.                       راز ثروت:شکرگزاری،استغفار،انفاق     میدونستین که خداوند در قران از کوردها ُسخن به میان اورده؟ایه ۱۶ سوره فتح(روایت ابوهریره که از علمای اسلام و از یاران پیامبر) یا میدونستین خداوند در تورات(در اشعیای ۱۳)به کوردها اشاره کرده و انها را ارتش من خطاب میکند؟              

بچتو با اون وضع میخوای بزاری پیش شوهرت و بری؟؟ببخشیدا ولی شوهرت حق داره اون بچه بیشتر به مادر نیاز داره تا پدر .. ما پدر مادرا هر اتفاقی هم واسه بچه هامون بیفته وظیفمونه ازشون نگهداری کنیم

کارما💫

انشاالله خدا کمکت کنه....خانوم فاطمه ی زهرا دستتو بگیره...

شما زنو شوهر که نباید باهم قهر کنید...باید باهم مشکلتونو حل کنید..نه تقصیر شماست...نه تقصیر شوهرتون...چند تا دکتر دیگه ببرین...ی شهر دیگه دکتر ببرین...باهم همفکر باشین

بچتو با اون وضع میخوای بزاری پیش شوهرت و بری؟؟ببخشیدا ولی شوهرت حق داره اون بچه بیشتر به مادر نیاز د ...

پذیرشش برام سخته اینکه اینده دخترم نابود میشه 😭

وای ببین افسردگی گرفتی. باید دارو بخوری. برای هرکسی یک اتفاقی پیش میاد. محکم باش. چقدر خودت رو باخت ...

اره ب شوهرم میگم منو ببر پیش روانشناس پیش روانپزشک ولی قبول نمیکنه